Sok póréból mit csináljak?
Leves nem jöhet szóba, az már volt nemrég, meg nyersen sem akarjuk enni, de van kb 2 kiló még, amit fel kellene használni.
Minden ötletnek örülök.
Kínai pirított póréhagymás tészta.
Fogsz egy csomag spagettit, kifőzöd úgy, hogy épp csak elkészüljön, közben egy wokban hevítesz olajat, és átpirítod a hagymát. Eztán mehet rá a tészta, szójaszósz, esetleg egy kis bors, vagy amit szeretnél. Ha egytálételt akarsz, akkor a hagyma előtt piríthatsz kockázott csirkét is, és tehetsz bele neked tetsző zöldségeket is.
Nem, mert egyrészt elég tele van, másrészt nem fagyasztani akartam, hanem felhasználni.
Mellesleg elég bunkó stílusod van, de a kérdésre meg nem tudsz válaszolni, csak kötözködni!
Nem, mert nem szeretek fölöslegesen lefagyasztani élelmiszereket, csak végsö szükségben.
Meg a kérdésben is azt írtam, mit csináljak belöle, nem pedig, hogy miként lehet tárolni.
De ha tudsz valami jó receptet, azt szivesen venném!
Simán teheted bármilyen pörköltes alapba
Tejfölös hagymás dipping rántottak mellé
Bármilyen levesbe is lehet tenni
Fonnyasztva pl kelkáposzta főzelékbe
Fasírtba
Savanyúságnak eltenni vagy ecetesen frissen húsok mellé
Majonézes krumplisalátába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!