Fondant alá milyen krémet csináljak, ami jó tartást ad a tortának?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik az a burkolókrém, ami erős, jó tartást ad a tortának. Azt tudom, hogy a ganache az ilyen, viszont nem szeretem a tejszínből készült dolgokat..2021. márc. 4. 20:59
3/4 anonim válasza:
Legtöbb cukrászda csak vajkrémmel készült tortákat burkol.
4/4 anonim válasza:
Vajkrémet kenj alá vékonyan. A tejszines krém el áztatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!