Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem kínált meg az...

Miért nem kínált meg az Anyósom pálinkával?

Figyelt kérdés
Most a csajom vezetett aztán nme töltött nekem. Nem jöttünk ki valami jól meg jartam az anyósékhoz, nem mindig dolgoztam, aztan volt h anyosek tartottak el, ha ehes voltam kiszolgaltam magama hutobol, de baartnőm megengedte most meg az anyosomtol mar elkoltoztunk, de meg most sem szeret nagyon, tudom h van aplinkajuk, tudja h szeretem, mégsem toltött nekem egy kicsi pohárral sem.

#Anyós, Pálinka, lánya, unokája, családi összejövetel, hétvége, csak sört kaptam,
2022. jan. 5. 21:00
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
98%
Már emgint nem kínáltak meg, ezt is ellőtted már párszor...
2022. jan. 5. 21:44
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a barátnőd megengedte,hogy kiszolgáld magad a hűtőből,akkor az ő keresete által vett dolgokat etted meg? Mert ugye te el voltál tartva...Vagy akkor az is anyósé volt? Meg a pálinka is? Figyi,szerintem megunta,hogy egy ekkora here vagy.
2022. jan. 5. 21:58
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne adnia neked pálinkát? Nekünk is sokminden van itthon, mégse kínálok végig mindenkit mindennel. Van amit nem a vendégeknek szánok, hanem a családomnak. Mást megkínált pálinkával? Mert ha elő se került, nem várhatod el hogy miattad elővegyék
2022. jan. 5. 22:09
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
Csak neked nem öntött vagy másnak sem?
2022. jan. 5. 22:20
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkakerülő, pofátlan, élősködő alkesz here vagy. Tényleg, nem értem, vajon miért nem kínáltak meg :D
2022. jan. 5. 22:24
 16/45 anonim válasza:
95%
Inkább az lányát szeresd jobban,nem a pálinkáját.
2022. jan. 5. 23:11
 17/45 A kérdező kommentje:

Ott volt az asztalon, de senkinek nem adott/ senki nem ivott, inkább boroztak, meg söröztek.

Ami amikor anno a baratnomek laktam néha apróságokat bevasaroltam de a nyiss volt minden . Pl vettem néha 1-2 kg húst , szappant tudfurdőt, anyósomnak karácsonyra seprut vettem hiszen boszorkány, viccen kivul ilyen kis ajándékokat vettem mikor ott laktam. Pl hamutal, keverőtal, cukor tartó egy csomag szalvéta ilyeneket kapott tőlem .

2022. jan. 6. 02:06
 18/45 anonim ***** válasza:
97%

Hamutál meg egy csomag szalvéta???🤔

Varjal mar! Hany eves vagy ennyi esszel? Lehet nem is pialhatsz meg legalisan...🤔

2022. jan. 6. 07:05
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy havi tobb tiz ezret elzabáltál a pénzükből, annyit er, hogy veszel szalvétát?

Minimum, amikor kerestel, nagybevasarlast kellett volna intezned csomószor

2022. jan. 6. 07:25
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe nem jutna kínálgatni, mert már régen felakasztottam volna magam a padláson, ha egy ilyen figura "döngetné" a lányom.
2022. jan. 6. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!