Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?
33N vagyok, férjem 38
8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.
A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele
Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.
Inkább privátba küldünk képet videót
Kinek mi erről a véleménye?
Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...
bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...
26!
A kommentem arra vonatkozott, hogy megváltoztatt a korát, nem írta le hogy hol él, mert rögtön raismernek szerinte. 25. voltam
Zaklatók nélkül is szánalmasnak és undorítónak tartom a nyereket kitolni a netre. Ne haragudj, lehet, hogy ez titeket meg a nagyszülőket érdekli, de van bőven elég ismerőse mindenkinek, aki magasról szarik az ezredik ilyen képre és sorra törli/állítja le a követését a magukból és a gyerekükből bohócot csináló debileknek.
Korábban volt a fényképalbum, azt körbeadtad pár bizalmasnak és ennyi. Most meg kinn a gyerek nyálas koszos feje, a magzatmáz le sem jött róla, de már ki van tolva a világ elé, sokszor a nemiszerve is látszik... Olyan jókat tud erre recskázni egy aberrált, hogy csak na.
55!
Ha elolvastad volna a válaszomat, és képes lettél volna értelmezni is, akkor sikerült volna felfognod, hogy épp ellenkezőleg, nem hiszek el egy szót sem ebből a történetből.
Szerintem tok felesleges posztolni. Nekem is van parkapcsolatom, de nincsen kirakva. Az ismeroseim koreben pont az van kirakva akinek szar a kapcsolata
Persze kilehet tenni, de mit nem lehet azon megerteni ha te nem akarod?
Semmi se kotelezo, csak amit TE engedsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!