Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Internetre posztolásról kinek...

Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

33N vagyok, férjem 38

8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.

A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele

Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.

Inkább privátba küldünk képet videót

Kinek mi erről a véleménye?

Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...

bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...

2021. dec. 24. 06:55
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem zaklatott senki akkor, mert nem volt facebook.Nem olyan egyszerű feltörninegy fiókot egy átlagembernek.
2021. dec. 24. 11:49
 52/59 anonim ***** válasza:
100%
Az nem semmi, hogy a facebook alapításának évében már tag voltál.
2021. dec. 24. 15:23
 53/59 anonim ***** válasza:
100%
Igen, túlreagálod. De ettől még el lehet magyarázni, meg lehet kérni őket, hogy úgy csinálják, ahogy te akarod. Ha nem megy nekik, akkor nem osztod meg velük digitálisan az adatokat és kész. Viszed kinyomtatva a babafotókat, átlapozzák, aztán hazaviszed az albumot és kész
2021. dec. 24. 17:44
 54/59 anonim ***** válasza:
100%

26!

A kommentem arra vonatkozott, hogy megváltoztatt a korát, nem írta le hogy hol él, mert rögtön raismernek szerinte. 25. voltam

2021. dec. 24. 18:33
 55/59 anonim ***** válasza:
35%
54, te meg el is hiszed...
2021. dec. 24. 20:51
 56/59 anonim ***** válasza:
97%
16-os! Te hallottad a hírekben, hogy egy családapa otthon fejbe lőtte magát a gyerekei szeme láttára? Én hallottam, mert a munkámmal kapcsolatos. Azt hiszed, csak az történt meg, amit bemondanak a tv-ben?...
2021. dec. 24. 21:12
 57/59 anonim ***** válasza:
91%

Zaklatók nélkül is szánalmasnak és undorítónak tartom a nyereket kitolni a netre. Ne haragudj, lehet, hogy ez titeket meg a nagyszülőket érdekli, de van bőven elég ismerőse mindenkinek, aki magasról szarik az ezredik ilyen képre és sorra törli/állítja le a követését a magukból és a gyerekükből bohócot csináló debileknek.

Korábban volt a fényképalbum, azt körbeadtad pár bizalmasnak és ennyi. Most meg kinn a gyerek nyálas koszos feje, a magzatmáz le sem jött róla, de már ki van tolva a világ elé, sokszor a nemiszerve is látszik... Olyan jókat tud erre recskázni egy aberrált, hogy csak na.

2021. dec. 25. 00:48
 58/59 anonim ***** válasza:
28%

55!

Ha elolvastad volna a válaszomat, és képes lettél volna értelmezni is, akkor sikerült volna felfognod, hogy épp ellenkezőleg, nem hiszek el egy szót sem ebből a történetből.

2021. dec. 25. 06:29
 59/59 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tok felesleges posztolni. Nekem is van parkapcsolatom, de nincsen kirakva. Az ismeroseim koreben pont az van kirakva akinek szar a kapcsolata

Persze kilehet tenni, de mit nem lehet azon megerteni ha te nem akarod?

Semmi se kotelezo, csak amit TE engedsz

2022. jan. 12. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!