Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Internetre posztolásról kinek...

Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

33N vagyok, férjem 38

8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.

A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele

Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.

Inkább privátba küldünk képet videót

Kinek mi erről a véleménye?

Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...

bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...

2021. dec. 24. 06:55
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:

Dehogy nem lett hír

Oszttarsam kiírt róla egy jó hosszú szöveget, valamelyik hírportál is megosztotta

De azonta törölték

2021. dec. 24. 07:17
 22/59 A kérdező kommentje:

De Magyarországon élek

Közel pesthez de mégse

2021. dec. 24. 07:17
 23/59 anonim ***** válasza:
18%
Engem az se zavar, ha történetesen kamu a kérdés. Azzal, hogy kiírod, egyfajta megkönnyebbülést érzel? A család véleményével szemben a veled egyetértő névtelen netezők véleményét nem nagyon lehet érvként felhasználni, ráadásul azt se szeretnéd, ha felismernének.
2021. dec. 24. 07:19
 24/59 anonim ***** válasza:
30%
Kamu!!! De hosszú még ez a karácsonyi szünet!
 25/59 anonim ***** válasza:
25%
Ja. Mert Magyarországon te vagy az egyetlen terhes nő, akiről anyós fektett engedély nélkül egy pocakos képet. Kicsit egomanias vagy, nem?
 26/59 anonim ***** válasza:
88%

Nem arról van szó hogy egyetlennek érezné magát akivel ez történt, azt szeretné (teljesen jogosan) ha róla egyáltalán nem postolnának. A "többi terhes nő" e szempontból mellékes.

Joga van ahhoz, hogy ezt kérje, elvárja.

2021. dec. 24. 07:27
 27/59 anonim ***** válasza:
85%

"Le lett tiltva

Csinált másikat ...."

1. Ismeretleneket nem jelölünk vissza.

2. Beállítjuk, hogy a bejegyzéseinket csak az ismerőseink láthassák, véletlenül sem hagyjuk nyilvánoson.

3. Beállítjuk, hogy a bejegyzésekben való megjelölés csak jóváhagyásunk után jelenhessen meg, vagy hogy egyáltalán ne legyünk megjelölhetők bejegyzésekben...

Nem olyan nagy ördöngösség...

Amúgy meg persze, le kell tisztázni, hogy ti ezt nem akarjátok a neten közhírré tenni. Személyiségi jogok is léteznek a világon, ezt pedig anyósnak is tiszteletben kell tartania.

2021. dec. 24. 07:28
 28/59 anonim ***** válasza:
1%
Posztolni is szóköz nélkül szoktál???
2021. dec. 24. 07:29
 29/59 A kérdező kommentje:

Mit írtam a legelső kommentben, tisztára baggol a gyakori alig látom amit írok..

Nem jelölok vissza ismeretlenek

Feltöri a Facebookom úgy hogy van beállítva,hogy sms kód

Csomó kamu profilrol tudott üzenetet írni

Baratnomn Facebookjat is feltörte és olvasgattak mit írunk egymásnak,a barátnőm nevében írt nekem ...

Beállítjuk, hogy a bejegyzésekben való megjelölés csak jóváhagyásunk után jelenhessen meg, vagy hogy egyáltalán ne legyünk megjelölhetők bejegyzésekb

Igen a sajátodon,de a másiken még ott van és látni

2021. dec. 24. 07:38
 30/59 A kérdező kommentje:

Én felteszek az idővonalra egy képet

Megjelollek rajta

Te elutasítod

Attól még a kép az én idővonalamon látható lesz csak a jelölést távolitod el róla

Ezzel a szarnak adtál egy pofont

2021. dec. 24. 07:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!