Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?
33N vagyok, férjem 38
8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.
A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele
Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.
Inkább privátba küldünk képet videót
Kinek mi erről a véleménye?
Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...
bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...
Dehogy nem lett hír
Oszttarsam kiírt róla egy jó hosszú szöveget, valamelyik hírportál is megosztotta
De azonta törölték
De Magyarországon élek
Közel pesthez de mégse
Nem arról van szó hogy egyetlennek érezné magát akivel ez történt, azt szeretné (teljesen jogosan) ha róla egyáltalán nem postolnának. A "többi terhes nő" e szempontból mellékes.
Joga van ahhoz, hogy ezt kérje, elvárja.
"Le lett tiltva
Csinált másikat ...."
1. Ismeretleneket nem jelölünk vissza.
2. Beállítjuk, hogy a bejegyzéseinket csak az ismerőseink láthassák, véletlenül sem hagyjuk nyilvánoson.
3. Beállítjuk, hogy a bejegyzésekben való megjelölés csak jóváhagyásunk után jelenhessen meg, vagy hogy egyáltalán ne legyünk megjelölhetők bejegyzésekben...
Nem olyan nagy ördöngösség...
Amúgy meg persze, le kell tisztázni, hogy ti ezt nem akarjátok a neten közhírré tenni. Személyiségi jogok is léteznek a világon, ezt pedig anyósnak is tiszteletben kell tartania.
Mit írtam a legelső kommentben, tisztára baggol a gyakori alig látom amit írok..
Nem jelölok vissza ismeretlenek
Feltöri a Facebookom úgy hogy van beállítva,hogy sms kód
Csomó kamu profilrol tudott üzenetet írni
Baratnomn Facebookjat is feltörte és olvasgattak mit írunk egymásnak,a barátnőm nevében írt nekem ...
Beállítjuk, hogy a bejegyzésekben való megjelölés csak jóváhagyásunk után jelenhessen meg, vagy hogy egyáltalán ne legyünk megjelölhetők bejegyzésekb
Igen a sajátodon,de a másiken még ott van és látni
Én felteszek az idővonalra egy képet
Megjelollek rajta
Te elutasítod
Attól még a kép az én idővonalamon látható lesz csak a jelölést távolitod el róla
Ezzel a szarnak adtál egy pofont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!