Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?
33N vagyok, férjem 38
8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.
A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele
Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.
Inkább privátba küldünk képet videót
Kinek mi erről a véleménye?
Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...
bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...
A kép-feltevéssel kapcsolatos tiltakozást anyósnak túlmagyaráztad, gondolom megfelelési kényszer miatt, vagy hasonló okból, de bárhogy is mondod, nem érti meg.
Ne kapjon privátban képet és telefonodon mutasd csak meg neki úgy, hogy elé tartod a telefont, nem vagy belépve Fb-re.
Nehezebb lesz ha majd megszületik és fotózhatja, akkor is rá kell szólni és határozottan megtiltani hogy bármit megosszon, feltegyen.
38.
A 9-es hozzászólás a 6-os kérdésre a válasz.
Nem anyós csinált új fotót...
Kiderült, hogy baba lesz, egyből pocakod nőtt, amit le is lesifotóztak? 😅 ezzel magzafejlődési ütemmel délutánra már meg is szülsz kérdező, szép ajándék lesz a fa alá a kisbaba.
A facebookos kamukat meg már meg se említem, bár ha te 2004-ben már fenn voltàl az amúgy 2008-ban startoló magyar facebookon és zaklatód is volt, aki az akkor még nem létező sms-azonosítàst is feltörte, akkor a zaklatód a világ legnagyobb hackermanje, mellesleg időutazó.
Kedves válaszolok, a facebookon való fentlét eltolodast a kérdező megmagyarázta az elején, felesleges erről 15. megjegyzést írni...
Kérdező. Arra nem gondoltal, hogy törlöd magad pár évre a facebookrol, ha ilyen trauma ért?
Én pld kamu névvel vagyok fent, kép nélkül, de az ismerőseim tudják hogy én vagyok. Gyűlölök kint lenni a világhalon, viszont az ismerőseimmel azért akarom tartani a kapcsolatot.
Tehát lehetőséged van (akár egy pár évig is) inkognitóban fent lenni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!