Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Internetre posztolásról kinek...

Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

33N vagyok, férjem 38

8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.

A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele

Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.

Inkább privátba küldünk képet videót

Kinek mi erről a véleménye?

Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...

bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...

2021. dec. 24. 06:55
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
98%

A kép-feltevéssel kapcsolatos tiltakozást anyósnak túlmagyaráztad, gondolom megfelelési kényszer miatt, vagy hasonló okból, de bárhogy is mondod, nem érti meg.

Ne kapjon privátban képet és telefonodon mutasd csak meg neki úgy, hogy elé tartod a telefont, nem vagy belépve Fb-re.

Nehezebb lesz ha majd megszületik és fotózhatja, akkor is rá kell szólni és határozottan megtiltani hogy bármit megosszon, feltegyen.

2021. dec. 24. 08:14
 42/59 anonim ***** válasza:
13%
2000-ben indult a fb és te már fenn voltál?
2021. dec. 24. 08:20
 43/59 anonim ***** válasza:
79%

38.

A 9-es hozzászólás a 6-os kérdésre a válasz.

Nem anyós csinált új fotót...

2021. dec. 24. 08:25
 44/59 anonim ***** válasza:
57%

Kiderült, hogy baba lesz, egyből pocakod nőtt, amit le is lesifotóztak? 😅 ezzel magzafejlődési ütemmel délutánra már meg is szülsz kérdező, szép ajándék lesz a fa alá a kisbaba.

A facebookos kamukat meg már meg se említem, bár ha te 2004-ben már fenn voltàl az amúgy 2008-ban startoló magyar facebookon és zaklatód is volt, aki az akkor még nem létező sms-azonosítàst is feltörte, akkor a zaklatód a világ legnagyobb hackermanje, mellesleg időutazó.

2021. dec. 24. 08:38
 45/59 anonim ***** válasza:
93%
Jól teszed, mert hidd el nekem, nagyon ellenszenves és a lőtéri kutyát sem érdekli más terhessége meg gyereke. Ha engem érdekelne valaha más gyereke is (soha nem fog, előbb akasztom fel magam), akkor privátban írnék rá. Így kérlek ne spammoljátok tele az ismerőseitek oldalát a gyerek képeivel, videoival, mert tényleg a kutyát se érdekli.
2021. dec. 24. 09:03
 46/59 anonim ***** válasza:
88%

Kedves válaszolok, a facebookon való fentlét eltolodast a kérdező megmagyarázta az elején, felesleges erről 15. megjegyzést írni...

Kérdező. Arra nem gondoltal, hogy törlöd magad pár évre a facebookrol, ha ilyen trauma ért?

Én pld kamu névvel vagyok fent, kép nélkül, de az ismerőseim tudják hogy én vagyok. Gyűlölök kint lenni a világhalon, viszont az ismerőseimmel azért akarom tartani a kapcsolatot.

Tehát lehetőséged van (akár egy pár évig is) inkognitóban fent lenni rajta.

2021. dec. 24. 09:25
 47/59 anonim ***** válasza:
98%
Nem reagálod túl. Ő a te gyereked lesz, nem az anyósodé. Te döntöd el, hogy posztolsz e róla.
2021. dec. 24. 09:57
 48/59 anonim ***** válasza:
100%
Közösségi oldalon a magam- és családom véleménye hogy nincs helye a magánügyeknek és a magánéletnek. Normális emberek egymásnak mutatják meg családtagjaikat és normális embereket egyáltalán nem érdekel másnak vagy mások gyerekeinek a fényképe.
2021. dec. 24. 10:03
 49/59 anonim ***** válasza:
41%
Mi elsz még itt a hétvégén.
2021. dec. 24. 10:25
 50/59 anonim ***** válasza:
18%
43, szégyen, mennyi ember van, aki csak olvas, de végig se gondolja. Te vagy az egyik.
2021. dec. 24. 10:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!