Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?
33N vagyok, férjem 38
8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.
A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele
Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.
Inkább privátba küldünk képet videót
Kinek mi erről a véleménye?
Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...
bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...
Elhiszem,hogy első unoka várják
De anyós is folyton azzal jön,hogy az ő unokája,neki is joga van, szerintem erről pont nincs
Hogyan kéne már most leállítani ezeket, még meg sem született a pici
Anyós egy képet a hasamrol azzal a szöveggel,hogy kisunoka lesz
Ezt a képet úgy csinálta,hogy senki észre se vette .
Erre még beis jelölt rajta,akkor azonnal lett szokva,hogy az előbb mondtuk el,hogy semmit, letörölte ,demmm
Le lett tiltva
Csinált másikat ....
Rendkívül helyesen teszed, bölcs vagy.
Elítélem azt aki megoszt minden pillanatot, meg képeket a gyerekéről-gyerekeiről, a gyerek tiltakozni nem tud, felnőttként pedig elképzelhető hogy nem fog örülni neki.
A privát videóküldés teljesen jó.
A "túlreagálod" típusú véleményekkel pedig ne foglalkozz, te gyereked, szabályokat te hozod és férjed remélem hogy 100%-osan melletted áll.
Véleményem szerint találkozók megszervezésére, kapcsolatok tartására nagyon jó a közösségi média, de az, hogy mindenki tolja kifelé a gyerekeiről a képeket meg a "mikor-kivel-hol voltam" "mit csináltam" és ezekről a képeket, túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!