Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Internetre posztolásról kinek...

Internetre posztolásról kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés

33N vagyok, férjem 38

8 éve vagyunk együtt, kiderült,hogy kisbabánk lesz.

A férjem tudja,hogy engem 16-18 éves korom között folyton vakami kamu profilos zaklatott ,hiába jelentettem a facen folyton azt írta ki,hogy nem találni erre utaló nyomot,plusz a rendőrség sem foglalkozott vele

Anyosékat is kértük,hogy semmit se írjanak tegyenek ki,aki tudja azoknak személyesen elmondtuk.

Inkább privátba küldünk képet videót

Kinek mi erről a véleménye?

Kaptam is az ívet,hogy túlreagálom,nem lesz a gyereknek semmi baja...

bocsi ha valamit furán írtam le a gyakori oldalon folyton villog ahogy írok...

2021. dec. 24. 06:55
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
35%
Szabadlábon vagy? Zártosztály?
2021. dec. 24. 07:41
 32/59 A kérdező kommentje:

Ki lettek ezek a funkciók próbálva egytol egyig

Nincs olyan lehetőség ha engem megjelölnek és elutasítom és a Facebooknak jelzem,hogy tüntessék el rólam a képet mert nem adtam rá engedélyt

Azt ajánl fel

Tiltsam az illetőt

De attól,hogy én letiltom, még más látja ...

2021. dec. 24. 07:43
 33/59 anonim ***** válasza:
94%

Már bocsi, de amit a 29. hozzászólásodban írtál kérdező, olyan nem létezik.

Esetleg ha maga Zuckerberg volna rádszállva...

De inkább műszaki analfabétának tűnsz.

Vagy valaki elmebeteg a közvetlen környezetedből (család, barát) szívat.

2021. dec. 24. 07:46
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Töröld magad facebookról esetleg...
2021. dec. 24. 07:47
 35/59 anonim ***** válasza:
86%
Gyanúsan sok idiótaság történik a barátnőiddel...😂
2021. dec. 24. 07:49
 36/59 anonim ***** válasza:
97%

Ha igaz a kérdés, akkor jól döntöttél. A 21. században már senki nem gondol a gyerekre csak pakolja ki róla a képeket, hogy tudja veregetni a mellét az ilyen-olyan társaságoknak és megfeleljen nekik. Sajnos nekem is ilyen volt anyum, minden szart kipakolt rólam, aztán amikor 8-9 évesen már nem akartam, akkor onnantól kezdve szerencséte befejezte, de akkor se örült neki nagyon, hogy nem kívántam többet. Aztán mivel gyerekként ilyen sokat fotózott, kirakott, ezért mostanra már szívemből utálom ha fotóznak, mert befeszülök, kimegyek a képből, nem akarok fotózkodni stb.

Aztán általános iskola vége fele valaki valahogy megtalálta anyukám profilján a képeket, és utána azzal szivattak, kinyomtatták őket, csoportba küldözgették. Na kitalálhatod, hogy jelenleg, hogy viszonyulok a fotózkodáshoz ezek után, és mennyire esett jól.

Azzal, hogy nem raksz ki róla semmi, nem tehetsz neki rosszat.

2021. dec. 24. 07:54
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
SMS kóddal való hitelesítéskor nehezen képzelhető el, hogy "azt is feltöri", elég érdekes lenne ha minden eszközödre ilyet lehetővé tévő programot telepítene, már ha egyáltalán van ilyen és átlagfelhasználónak bármilyen formában elérhető.
2021. dec. 24. 07:55
 38/59 anonim ***** válasza:
93%

De minek kéne egyáltalán bárkiről bámit "felrakni", amit az illető nem akar?? Miért kell egyáltalán megmagyarázni? Nem akarja es kész. Az öregek minek erősködnek, el lehet menni fotót mutogatni személyesen, úgyis mindenki a régi szép időkről picsog folyton.

Megkérte az anyóst, hogy ne tegyen fel terheshas képet. Leszedették. Erre csinált másikat. Szerintetek ez normális?? Vagy fogyatékos ez a nő, vagy mi van? Ne tegyen fel és kész, mi olyan rohadt nehéz ezen?

Ne haragudjatok, de már felhúznak ezek az "érvek", hogy hát miért ne lehetne, mi van abban, hadd örüljön. Ha a has tulajdonosa nem akarja, akkor nem és kész. Anyósnak a gyerekről sincs "joga" posztolni, te vagy a gyerek személyiségi jogainak a képviselője, családjogi törvény. Ha nem, akkor nem. Nincs jajszegénynagymama. Ha tölt fel képet, jelented. Kéred, hogy törölje. Ha nem, odamentek, lépjen be szépen ott helyben a fiókjába és törölje. Ha nem, akkor nem viszitek a gyereket.

2021. dec. 24. 07:55
 39/59 anonim ***** válasza:
81%

38. Valamit félreértesz. Anyós csak egy képet csinált és azt végül le is szedte. Tehát problem solved...

Az a hozzászólás, amit rosszul értelmeztél, a zaklató kamuprofiljára vonatkozik.

2021. dec. 24. 08:04
 40/59 anonim ***** válasza:
16%

Mit írtam a legelső kommentben, tisztára baggol a gyakori alig látom amit írok..

Mit kell ahhoz látni, hogy vessző után nyomj egy space-t, trollocska?

2021. dec. 24. 08:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!