Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék miért éngem hibáztat...

Anyósomék miért éngem hibáztatnak, ha a férjem sokat dolgozik?

Figyelt kérdés

Éngem is ugyanannyira bosszant, hogy alig van itthol, de hiába veszekedek vele. Hétköznaponként reggel 7től 15ig kamionon dolgozik, aztán haza sem jön, hanem taxizik tovább este 21óráig. Szombat-vasárnap ugyancsak 7től 21ig taxizik, mindez körülbelül havi 420munkaórát jelent. Valamikor október közepén volt utóljára 2 szabadnapja.

Jelenleg nekem épp nincs munkahelyem és anyósék meg vannak róla győződve, hogy emiatt kell a férjemnek dolgozni, hogy éngem eltartson. Hangsúlyozom, hogy a munkanélküliségem csak átmeneti, és ha a férjem fele ennyit dolgozna akkoris gond nélkül megélnénk.

2021. dec. 18. 20:25
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
96%

Miért nem kérdezik meg őt erről amúgy? Rád hivatkozik amúgy?

Nekem anyósom régebben azt mondta, hagyjam a fiát hogy maszekoljon. Mert az nekem is jó! Érted! Hát mondom mi azt majd megbeszéljük egymással hogy mi a jó! De nekem nem jó ha sosem látom, annyit nem ér a pénz ha amúgy nem égető szükség. De ő csak bele akart szólni, hogy ne érezzem magam olyan fontosnak, mintha egy semmiség lennék aki ne legyen útban a fiának.

2021. dec. 19. 05:39
 32/42 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk joggal, mert te vagy a hibás

Nem dolgozik és a férjeden spirolnál. Miért ő váljon meg a motorjától ahelyett, hogy te is elmész dolgozni?

2021. dec. 19. 07:18
 33/42 anonim ***** válasza:
93%

20, akkor sem pénz, mikor dolgoztál, ezért kellett volna eladni a motort. Ő ezt nem akarta, inkább többet dolgozik. Közben te munkanélküli lettél, még kevesebb a pénz...

Ha már akkor sem volt elég, mikor dolgoztál, mégis, mire számítottál?

2021. dec. 19. 08:32
 34/42 anonim ***** válasza:
93%

Tehát te "átmenetileg" munkanélküli vagy, de őt szapulod, amiért próbálja eltartani a te sggedet is.

Mondjuk rinya helyett kereshetnél munkát, akkor nem kéne megszakadnia, hogy mindent ő fizet, a hiteleteket is.

2021. dec. 19. 09:15
 35/42 anonim ***** válasza:
84%

Én is téged hibáztatlak, pedig nem vagyok az anyósod.

Amellett egy szülőnek a gyereke akkor is a gyereke marad, ha az 60 éves, ő pedig 80 és azt látja, hogy annak a roboton kívül élete egy csepp sem, miközben a párja nem dolgozik.

Ellenben meg lett vetetve - láthatóan erőn felül - a ki tudja mekkora és milyen ház, amit ha minimálisan is, de fel kellett újítani/frissíteni, be is kellett bútorozni, adatná el vele a motorját és még ki tudja milyen igényekkel lép fel vele szemben.

Miközben otthon vakaródzik, de amikor dolgozott is(?) nem produkált annyit, hogy ne legyenek gondjaik.

Engedd már meg, hogy az anyjának ez ne tetsszen!

2021. dec. 19. 10:06
 36/42 anonim ***** válasza:
59%

Valamiért menekül tőled, de csak ő tudja az okot. Van szád, kérdezd meg tőle.

Mondjuk ezek a szavak, mint itthol(itt hol?), éngem, engem is menekülésre kényszerítenének tőled. Cicilli, meg babásodás lesz a következő, amit olvashatunk majd?

2021. dec. 19. 10:57
 37/42 anonim ***** válasza:
83%
Mikor lesz munkád? Abból mikor lesz pénz? Na látod!!
2021. dec. 19. 13:03
 38/42 anonim ***** válasza:
75%
Csak nem gondoljátok, hogy ha a kérdező elhelyezkedik, akkor nem ugyanezt fogja csinálni a férj? Egész más oka van, vagy utálja a feleségét vagy nőzik.
2021. dec. 19. 13:21
 39/42 anonim ***** válasza:
97%
#38 Oké, de mi mégis honnan tudnánk, hogy mi ez a más ok? A kérdés is rossz, és nem is tőlünk kéne kérdezni.
2021. dec. 19. 13:52
 40/42 anonim ***** válasza:
95%
Én a környezetemben akkor láttam ilyen munkába temetkezéseket, mikor otthon annyira rossz volt a légkör, hogy az illető nem akart hazamenni a sárkányhoz.
2021. dec. 19. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!