Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósomék miért éngem hibáztat...

Anyósomék miért éngem hibáztatnak, ha a férjem sokat dolgozik?

Figyelt kérdés

Éngem is ugyanannyira bosszant, hogy alig van itthol, de hiába veszekedek vele. Hétköznaponként reggel 7től 15ig kamionon dolgozik, aztán haza sem jön, hanem taxizik tovább este 21óráig. Szombat-vasárnap ugyancsak 7től 21ig taxizik, mindez körülbelül havi 420munkaórát jelent. Valamikor október közepén volt utóljára 2 szabadnapja.

Jelenleg nekem épp nincs munkahelyem és anyósék meg vannak róla győződve, hogy emiatt kell a férjemnek dolgozni, hogy éngem eltartson. Hangsúlyozom, hogy a munkanélküliségem csak átmeneti, és ha a férjem fele ennyit dolgozna akkoris gond nélkül megélnénk.

2021. dec. 18. 20:25
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak 1 hónapja lennél munkanelküli, kétlem, hogy anyósék rád szálltak volna. Gondolom nem egy hónapja dolgozik így a férjed. Vagy k.rvázik, van szeretője és a szüleinek sem vallja be, nekik is azt hazudja, hogy dolgozik. Bocsi kérdező, de igen gyanús a férjed. Én a körmére néznék a helyedben.
2021. dec. 18. 22:36
 22/42 A kérdező kommentje:
Kizártnak tartom, hogy hazudna. Van, hogy a taxival hazajön, sőt, még én is takarítottam ki amíg ebédelt. Azonkívül pedig kétszer annyi pénzt hoz haza, mint azelőtt.
2021. dec. 18. 22:42
 23/42 anonim ***** válasza:
98%
2es vagyok. Van benne valami, amit a 21es írt. Nem akarlak megbántani, de tényleg nem normális,h ennyit melozik és nem akar veled lenni! Valami gáz van, csak nem mondja el neked. Mennyi idősek vagytok, mióta vagytok együtt?
2021. dec. 18. 22:43
 24/42 anonim ***** válasza:
88%

22.-re.

És te miért nem találsz munkát?

2021. dec. 18. 22:44
 25/42 anonim ***** válasza:
94%
És addig havi 210 órát dolgozott? Merthogy az is 20%-kal meghaladja a 8 órás munkaidőt! A gépkocsivezetők nem is dolgozhatnak 14 órát, van tachográfuk, persze, gondolom, ki lehet játszani két járművel, de hogy 7-től 21-ig legálisan taxizzon, az remélem, nem lehetséges, minden közlekedő érdekében. Inkább tesz egy kis kitérőt egy nőhöz. Beszéljétek ezt meg komolyan, és közöld vele - meg magaddal - hogy ha ez mind munka, akkor életveszélyben van. Az anyósék meg tárgyalják meg vele, ha nem tetszik nekik.
2021. dec. 18. 23:38
 26/42 anonim válasza:
43%
Én megmondanám a vén muternek, hogy a maga dolgával törődjön. Ne engedd, hogy a fejedre nőjön. Amúgy meg valószínű a családja miatt megy többet dolgozni. Ami becsülendő dolog.
2021. dec. 18. 23:45
 27/42 anonim ***** válasza:
29%
felnött ember el tudja döntnei mennyit akar dolgozni.
2021. dec. 19. 01:03
 28/42 anonim ***** válasza:
54%
Menj el dolgozni és probléma megoldva.
2021. dec. 19. 01:06
 29/42 anonim ***** válasza:
74%
Olyan jó nézni, amikor az ilyen hülye parazitákat kidobják, aztán mehetnek az út mellé :) mert kivénhedve már nem talál még egy balekot, aki kitartja.
2021. dec. 19. 03:49
 30/42 anonim ***** válasza:
64%
15, igen, aki írásban használja, az buta, ez van.
2021. dec. 19. 05:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!