Házasság megromlásáért tehető felelőssé anyós-após?
Sajnos,mindkettő szülővel van probléma.
Az én szüleim nem fogadták el teljesen a páromat,pedig tényleg rendes ember,valamiért ők úgy érzik nem tud boldoggá tenni..
Anyósomék pedig szeretnek hívatlanul beállítani,unoka kérdést stb forszírnozni,anyósom az a mindenkinél mindent jobbat tudó típus,amit én viselek nehezen.
Ha a két szülő kérdés nincs napirenden,nagyon harmonikus a kapcsolatunk,boldogok vagyunk.
Egyre többet veszekszünk emiatt ,egészen biztosan hibásak vagyunk mi is,de nem szeretném ha a házasságunk menne rá erre.
Egyszerüen a szülöket ki kell zárni a mindennapokból, csak ritkán vagy egyáltalán nem találkozni velük. Ha találkoztok és lekzedik a problémás témákat, akkor egyszerüen otthagyjátok öket.
A házasságotok nem a szülök miatt romlik meg, hanem mert ti nek vagytok elég érettek ahhoz, hogy neghúzzátok a határaikat.
Beszélgessetek erről egymással!
Ha egyetértés van abban, hogy a szüleitek alátok tesznek, akkor már csak az kell, hogy mindegyikőtök a saját (!) szüleit tegye helyre, amikor szükséges.
Miben nyilvánul meg az, hogy a szüleid nem fogadják el a férjedet?
Anyóséknak meg el kell mondani, hogy nem illik váratlanul beállítani hozzátok. Ha még egyszer megcsinálják, egyszerűen nem nyittok nekik ajtót.
Részük van benne, így igen. De a végső felelősség a tiétek, hiszen ti szabjátok a határokat.
Egyébként nem értem minek kell párhetente találkozni mindenáron.
Ha hagyjátok, akkor igen, tönkre fogják tenni.
Rajtatok áll.
A szülöknek a ti êletetekbe beleszólása nincs!
Nem szabadott volna első perctől kezdve ezt engedni
Most igen nehéz lessz ezt a szabályt felállítani
Nyíltan meg kel nekik mondani szeretitek őket lássák az unokát ha úgy van mondják el pl.hogy kel piskótát sütni jó tapasztalatokkal.de a nevelésük a ti dolgotok abban támogatniuk kel.
Nyíltan meg kérdezném ez a sok körmötökre nézés és beleszólása az életetekbe -A céljuk hogy elváljatok mert a szülök nem tudnak elfogadni benneteket egymás választását.
Ha végképp nem tudnak nyugton maradni akkor nem kel hozzátok menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!