Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit képzel magáról az anyósom?...

Mit képzel magáról az anyósom? Mi lenne erre a reakciotok?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.

10 éve vagyunk házasok a párommal, eddig egy kisebb albérletben laktunk, dolgoztunk, spóroltunk és neveltük a kisfiúnkat. Én ápolóként dolgozom, a férjem pedig vállalkozó, ami az elmúlt fél évben elég sok pénzt hozott a konyhára, ezért meg is tudtuk vásárolni álmaink otthonát, ami igaz, elég tágas de csak 4 szobás, modern, gépesített, medencés és még jacuzzi is van,mert mindig erre vágyott. Sok új modern gépet és bútort vettük közös erőből, a házat és az udvart is felújítottuk, ami eleinte a család többi tagjának nem tetszett, mert ,,miért költünk hülyeségre,, támaszkodva magyaráztak, de közben folyamatosan kérték tőlünk a pénzt kölcsön, viszont odáig senki nem segített nekünk soha! Az anyósom olyan 2 hónapja sűrűbben kezdett el hozzánk járni, pedig azelőtt egy éven,ha 3x megfordult. Folyamatosan dicséri a házat, áradozik a barátnőinek, volt,hogy ide is hozta őket dicsekedni, ami előtt én kerdoen álltam.

Valamelyik nap felhozta,hogy szívesen idekoltozne hozzánk, legalább tudna a gyerekre vigyázni. Tudni kell, nem a legbecsületesebb asszony,már volt rá példa,hogy a régi lakásunkból is tűnt el ez-az, ezért a férjemmel egyértelműen mondtuk,hogy nem. Ma újra felhozta ezt a témát, mi pedig azt válaszoltuk rá,hogy nem,mert nincs hely a lakásban, amúgy is úton van a másik gyermek. Erre teljesen kiakadt,hogy amúgy is milyen anya vagyok, hogy a gyerekem külön szobában alszik egyedül 9 évesen, amikor mellettem a helye, pedig az a szoba jó lenne neki, de direkt adtuk a gyereknek,hogy ne tudjon odakoltözni.

A férjem és én csak pislogtunk egymásra,mert nem tudtuk,hogy viccel -e,vagy sem, se komolyan gondolta.

Úgy hagyta el a házat, hogy ezért mindkettőnket be fog perelni,mert mi ennyire hálátlan dögök vagyunk és a férjem vállalkozását tönkre fogja tenni,mert nem lehet,hogy a családból pont csak neki megy ilyen jól a dolog,majd elviharzott, de a kinti mikulás szobromat magával vitte.

2021. dec. 5. 19:34
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
94%
Te Jézus isten ha ez igaz akkor menekülj anyós elől :D
2021. dec. 5. 19:37
 2/37 anonim ***** válasza:
95%
Tiszta Maricsuj szappanopera, sok sikert a túléléshez. A spanyol sorozatokban ilyenkor mindig megmérgezik a terhes nőt!
2021. dec. 5. 19:38
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell beengedni, letiltani mindenhonnan
2021. dec. 5. 19:39
 4/37 anonim válasza:
93%

Ezt nem teheti meg, mert a gyermekfelügyelethez nincs köze.

Miért nem tudja elfogadni, hogy nem szeretnétek, ha odaköltözne hozzátok?

2021. dec. 5. 19:40
 5/37 anonim ***** válasza:
43%
Kellene egy férfi az anyós mellé.
2021. dec. 5. 19:41
 6/37 anonim ***** válasza:
82%
Na megvolt a napi kitalált gyakoris történet.
2021. dec. 5. 19:41
 7/37 anonim ***** válasza:
94%
Felhívnám, hogy hozza vissza a mikulást és fizessen érte használati díjat, amíg nála volt. :)
2021. dec. 5. 19:44
 8/37 anonim ***** válasza:
28%
A vállalkozó nem foglalkozás.
2021. dec. 5. 19:48
 9/37 anonim ***** válasza:
69%
Jó nagy a fantáziád! Miért erre az oldalra pazarolod?
2021. dec. 5. 19:49
 10/37 anonim válasza:
88%

Az anyósod nem érzi azt, hogy gonosz és tiszteletlen Veled szemben?

Az Apósod is igazán hozzászólhatna a témához!

2021. dec. 5. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!