Mit képzel magáról az anyósom? Mi lenne erre a reakciotok?
A helyzet a következő.
10 éve vagyunk házasok a párommal, eddig egy kisebb albérletben laktunk, dolgoztunk, spóroltunk és neveltük a kisfiúnkat. Én ápolóként dolgozom, a férjem pedig vállalkozó, ami az elmúlt fél évben elég sok pénzt hozott a konyhára, ezért meg is tudtuk vásárolni álmaink otthonát, ami igaz, elég tágas de csak 4 szobás, modern, gépesített, medencés és még jacuzzi is van,mert mindig erre vágyott. Sok új modern gépet és bútort vettük közös erőből, a házat és az udvart is felújítottuk, ami eleinte a család többi tagjának nem tetszett, mert ,,miért költünk hülyeségre,, támaszkodva magyaráztak, de közben folyamatosan kérték tőlünk a pénzt kölcsön, viszont odáig senki nem segített nekünk soha! Az anyósom olyan 2 hónapja sűrűbben kezdett el hozzánk járni, pedig azelőtt egy éven,ha 3x megfordult. Folyamatosan dicséri a házat, áradozik a barátnőinek, volt,hogy ide is hozta őket dicsekedni, ami előtt én kerdoen álltam.
Valamelyik nap felhozta,hogy szívesen idekoltozne hozzánk, legalább tudna a gyerekre vigyázni. Tudni kell, nem a legbecsületesebb asszony,már volt rá példa,hogy a régi lakásunkból is tűnt el ez-az, ezért a férjemmel egyértelműen mondtuk,hogy nem. Ma újra felhozta ezt a témát, mi pedig azt válaszoltuk rá,hogy nem,mert nincs hely a lakásban, amúgy is úton van a másik gyermek. Erre teljesen kiakadt,hogy amúgy is milyen anya vagyok, hogy a gyerekem külön szobában alszik egyedül 9 évesen, amikor mellettem a helye, pedig az a szoba jó lenne neki, de direkt adtuk a gyereknek,hogy ne tudjon odakoltözni.
A férjem és én csak pislogtunk egymásra,mert nem tudtuk,hogy viccel -e,vagy sem, se komolyan gondolta.
Úgy hagyta el a házat, hogy ezért mindkettőnket be fog perelni,mert mi ennyire hálátlan dögök vagyunk és a férjem vállalkozását tönkre fogja tenni,mert nem lehet,hogy a családból pont csak neki megy ilyen jól a dolog,majd elviharzott, de a kinti mikulás szobromat magával vitte.
Így kellett volna befejezni a sztorit :)
"Úgy hagyta el a házat, hogy ezért mindkettőnket be fog perelni,mert mi ennyire hálátlan dögök vagyunk és a férjem vállalkozását tönkre fogja tenni,mert nem lehet,hogy a családból pont csak neki megy ilyen jól a dolog,majd elviharzott, de a kinti mikulás szobromban megbotlott és lefejelte a medence szélét."
Hogy mondják angolul, hogy az anyósom fogta a mikulásszobrot majd sietségében megbotlott és beverte a fejét a medence szélébe ????
YESS !
:)
Mi kérdés? 🤔
Vagy megint szídjuk együtt az anyóst poszt?
8, csak az használja annak, akinek nincs a közvetlen környezetében vállalkozó. Nekem eszembe nem jutna ezt mondani, ha megkérdezik, mivel foglalkozom, hogy vállalkozó vagyok. Könyvelő vagyok.
Amúgy sem úgy működik, hogy fél véig tök jó bevételem volt, akkor most az mind az enyém és lakást veszek. Még egy egyéni vállalkozónál sem, nem egy társasnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!