Van arra valami praktika,hogy ne húzzam fel magam az anyóson?
Engem is tud zsigerből idegesíteni az anyósom a gyanakvásaival meg a téves következtetéseivel. Minden bizonnyal még így évek után is rottyon van attól, hogy a kicsifia már nem vele lakik, meg nem hozzá született az unoka. Mégis láthatóan igyekszik visszafogni magát és nem fúr engem, hanem jó kapcsolatra törekszik, csak a bőréből nem tud teljesen kibújni, hogy tökéletes legyen nekem, és néha ilyen apróságokkal bosszant. De ennél több már nem igazán várható el tőle, és biztos én sem vagyok tökéletes neki. Cserébe én is megteszem ami tőlem telik, azon vagyok, hogy könnyen vegyem ezeket a dolgokat.
Csak higgadtan válaszolnék a felvetéseire, hogy "dehát már fél éve mondja, lehet hogy csak te nem hallottad még tőle", és "dehogynem, adunk neki gyümölcsöt, miből gondolod hogy nem? Ja, hogy nem láttál gyümölcsöt az asztalon? De attól még szoktunk". Mint egy könnyed csevegés. Mikor nem lát és hall, lehet hogy morognék magamban, hogy ilyen hülyeségekkel jön, de nem csapnék patáliát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!