Anyós sztorik valaki?
Nekem nagymamám, de anyukámnak anyósa, és régebben ott tett keresztbe neki, ahol csak tudott.
Egy udvarban élünk vele, de külön házban. Amikor kicsik voltunk, és anyu otthon volt velünk, mama elterjesztette a városban, hogy anya milyen életképtelen, hogy nem tud főzni, takarítani, nevelni minket stb., és hogy ha mama nem lenne ott neki, akkor mi kvázi nyomorban élnénk és éheznénk. Miközben amúgy mama volt az, aki amíg anyu gyorsan elszaladt a boltba, és átjött vigyázni a pelusos kistesómra, altatót vett be és úgy kidőlt, hogy világát nem tudta, anyukánk meg arra jött haza, hogy mama alszik, tesóm meg üvöltve sír a szobában.
Most már az ilyenekről leszokott, most csak simán az agyunkra megy.
Hetveget a parom Anyjanal töltöttük, elmentem fürdeni. A fürdöszobaban megszagolgattam a parfümjeit.
Masnap, hazajött es dicsekedett,hogy vett maganak uj parfümöt, es ram is gondolt. Disztasakban oda adta -az ö altala mar kiprobalt,es hasznalt parfümöt. (ami ezelött este meg a fürdöben volt a polcon) Gondolom neki nem tetszett, es jo lesz az nekem alapon.
Külföldön elünk, evente 3-4x jarunk haza. Többször elöfordult mar, hogyha Anyoshoz erkezünk, ö nincs otthon, mert epp baratközik, fodrasznal van, körmözik.
Ezzel szemben, mikor az En Anyukamhoz erkezünk, ö süt, föz, var minket mindig nagyon nagy szeretettel.
Masik, Anyos "elvezi", hogy mi külföldön dolgozunk, es biztos jol keresünk, sok penzünk van, elvarja a tamogatast, szemrebben nelkül ker penzt is, es a draga dolgokat.
(az en csaladom, meg a magyaroszagi, keves fizetesböl is azon van, hogy amit összegyüjt nekem, nekünk adjak)
Már 1 éve együtt voltunk,terveztük az esküvőt a férjemmel
Eladta a házát és bizonyos okok miatt az én számlámra lett kérve a vételár. Abból(plusz hitel) vettünk később közös otthont.
Nos mikor megtudta hogy az én számlák9n van a pénz,teljesen kiakadt hogy én azt el fogom lopni, elszaladok vele,zsarolom majd hogy melyiket vegyü meg belőle...
Ez azóta is rosszul esik mert soha életemben nem lopnék! Bosszúból sem...
Néha eszembe jut és akkor haragszom szomorú leszek,de amúgy már nagyjából elrendeztük.
Nekem volt egy 16 eves parkapcsolatom. De mindkettonk szulei imadtak minket. Sokszor vicceltunk is, hogy nalunk nincsenek "anyos sztorik". Tenyleg semmi nem volt.
Es kesobbi rovidebb kapcsolatokban sem emlekszem surlodasokra.
Remelem nem jar lepontozas, hogy jo sztorival nem szolgalhatok. De itt a semmi is lehet erdekes infomracio. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!