Mit tegyek ha az ex árnyékában érzem magam?
Én megkérdezném amikor felemlegeti az exet, hogy :akkor most én is meséljek Pistiről, a saját exemről?
Ja, hogy az nem érdekli Juci nénit?
Mert engem pont ennyire nem érdekel a párom exe.
De ha ezek után is felhozza, te is midig kezdj el mesélni a te exedről.
Pl. "az Évikének ez volt a kedvenc kajája!
Te: Hát a Pisti is imádta, csak több tejföllel!
egyáltalán nem tértünk el a lényegtől, mert pont, hogy ez a lényeg. Az anyós.
Mit gondolsz miért emlegeti folyton, mire tippelsz ezt mégis miért akkor teszi mindig, amikor a párod nincsen ott?
vele konfliktust nem akar, de neked szépen ássa alá az önbizlmadat, biztosan tudja, hogy rosszul esik, mégis csinálja. Már most fúr. csak még nem nyiltan, hátha különösebb dráma nélkül is eléri, hogy elbizonytalanodj.
Komolyan azt hiszed jól kijöttök? Tényleg annyira buta vagy, hogy azt gondolod kedvel és azt akarja odaköltözz? tutira ez a legjobb módszer arra, hogy odaédesgessen és lefektesse a bizalom alapjait, hogy a volt csajról zeng ódákat folyton folyvást, így csinálja minden értelmes ember! Vagy mégsem?
Mindegy is, menj oda akkor, aztán majd elcuccolsz, ha kitör a parasztlázadás, vagy elunod, illetve ők unnak el téged, bármekkora is legyen az a ház. Most is nagy, mégis megtalál a sztorijaival, mint látod.
Megéred a pénzed amúgy te is, mert az egy dolog, hogy anyós milyen, vagy miféle játszmát folytat, de az tuti, hogy én nem költöznék senki nyakára, aki nem lát szívesen, nem lenne hozzá elég vastag a pofámon a bőr. Téged ez nem zavar, csak a pasika mellett lehessen ébredni, mert az fontosabb, mint az önbecsülésed. Márpedig elhiheted, az az anyós, aki a volt barátnőt favorizálja és emlegeti, biztosan nem látna szívesen, csak jó pofát vág hozzá, mert a fiával nem akar összeveszni, közben reméli, hogy csak nem jön majd össze a dolog, ebbe kicsit ő is besegít.
Az én anyósom is folyton a férjem első feleségét emlegette. Szerencsére ritkán találkoztunk, de olyankor mindig előhozta. A végén már csak röhögtünk rajta. Persze könnyű egy olyan férjjel, mint az enyém volt. Akiknek én nem tetszettem, azokkal megszakította a kapcsolatot. Sajnos nem mindenki ilyen, sok második házastárs (férfiak is) szenved ettől.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!