Mit tegyek, hogy ne éljek a testvérem árnyékában?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy már a barátaimat is elveszi. Volt egy barátnőm és most már ő is inkább vele van, vele beszélget. A szüleink is istenítik, mindig igazat adnak neki. Próbáltam már velük erről beszélni, de nem értik meg, azt hiszik hogy beképzelem magamnak, hogy mérgelődhessek, de nem. Próbáltam egyedi lenni, de ha elkezdtem valamit megszeretni akkor ő is jött utánam. Ha vannam barátaim akiket nem ismer akkor folyton kérdezget róluk meg meg akarja ismerni őket ami nem is lenne baj, ha utána nem veszteném el fokozatosan a barátaimat.
Szeretem a tesóm, de néha nagyon sok tud lenni. És nem tudom mit csináljak :(
2017. máj. 1. 11:57
1/3 acelsziv válasza:
már megint te? Megírtuk, múltkor is, hogy fejleszd magad és ne légy egy besavanyodott vinnyogó békaporonty.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem én voltam az, én most írtam ezzel kapcsolatban először ide.
2017. máj. 1. 19:47
3/3 anonim válasza:
Ikertesó?Ne csak próbálj egyedi lenni,az újonnan megszeretett dolgokat titkold el előle...Barátkozz,s az a barát,aki elhagy a tesódért,nem barát!Tanulj és tojd le a szüleid hozzáállását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!