3-ból csak egy testvérem igazolt vissza facebookon. A másik kettővel mi lehet?
Figyelt kérdés
Nagyképűek?2017. ápr. 14. 11:13
1/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha megkérdeznéd őket?
Amúgy lehet, hogy csak simán nem lógnak egész nap a facbúkon.
2/14 A kérdező kommentje:
Egy hónapban egyszer csak felnéznek
2017. ápr. 14. 11:15
3/14 anonim válasza:
Jezusom. Biztos nem szeretnek, mert csak az eletben vagytok ismerosok es az interneten nem.
4/14 A kérdező kommentje:
Most nem arról van szó, de azért elég fura...
2017. ápr. 14. 11:20
5/14 anonim válasza:
Nálam volt már olyan (nem is egyszer), hogy semmilyen módon nem jelezte a facebook, amikor valaki ismerősnek jelölt. Se értesítés, se email, semmi.
7/14 anonim válasza:
Elmondom neked kérdező, én például a barátnőmet sem vettem fel ismerősnek és ő sem engem. Egyszerűen nem éreztük szükségét.
Ha te továbbra is facebook ismerősségben méred az emberi kapcsolatokat, akkor egy nagyon sekélyes ember lehetsz.
9/14 anonim válasza:
Aku nem azt irja, amit Te szeretnél.mar ke is pontozod?
En mar csak azert is arra buzditok mundenkit, hogy ne is irjon ide semmit, erre a ostoba kerdesre...
Ilyen ember lehetsz, valószinüleg mwg van az ok, hogy miért nem jelöltek vissza...
Ilyen embert én is tagadnam mindenhol...
10/14 anonim válasza:
Nem mindenki magamutogató majom, aki azt is megadja közösségi oldalakon, hogy mit reggelizik. Én már rég töröltem ezt az adattolvaj szemetet, mert ez a Facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!