3-ból csak egy testvérem igazolt vissza facebookon. A másik kettővel mi lehet?
Figyelt kérdés
Nagyképűek?2017. ápr. 14. 11:13
11/14 anonim válasza:
Nekem mondjuk apum meg a baratnoje pl azert nem ismerosom, mert este allandoan zaklattak, hogy miert nemnem alszol meg, mit csinalsz, stb. Es marha idegesito volt. Anyukam azert, mert mindenhez allandoan hozzaszolt valami szerinte vicceset, vagy leszidott kommentben valami vicces kep miatt mondjuk, amit a barataimmal tettunk fol. Tesom nincs, de nem lehet, hogy azert nem jelolnek vissza, mert te is kicsit ilyen anyaskodo vagy, vagy kotekedo, vagy arulkodos? Mit tudom en, pl "anyaaa a tesom felrakott egy kepet amin cigizik" tipus?
12/14 anonim válasza:
nem kötelességük visszaigazolni ill facebook-on lenni. és még havi 1x sem
ezek szerint te ott éled az életed
13/14 1112 válasza:
Szerintem te tudod, hogy szeretnek-e majd döntsd el amikor jönnek vendégségbe és találkoztok.
14/14 anonim válasza:
Talán, és tényleg csak félve írom, hogy talán nem tartják olyan fontosnak a Facebookos megnyilvánulásokat.
Tudom, hogy manapság a Facebook a közösségi es családi kapcsolatok központja, de remélem van még olyan ember, aki tud nélküle létezni.
Én megróbálom, és még szerencsére a társadalom nem vetett ki magából ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!