Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek nagyon gáz ha...

Szerintetek nagyon gáz ha ennyire öcsém árnyékában élek?

Figyelt kérdés
Öcsém 15 én 18. Ő az az igazi macsó, jóképű, sportos csávó. Hát én meg eléggé nyomi és nem is vagyok egy főnyeremény. Öcsémnek már volt barátnője és úgynézki hogy megint alakul neki egy új kapcsolat. Én pedig sorra égek fel a lányoknál. Igazából eddig úgy voltam vele hogy ha meg se próbálom akkor nincs esélyem, de most már kezdem úgyérezni hogy megpróbálnom se érdemes. Olyan is volt hogy a velem egykorú lány akinek éppen udvaroltam azt mondta hogy ha öcsém idősebb lenne akkor összejönne vele, utánna hagytam is vele a kapcsolatom😅

2020. dec. 23. 19:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyébként megjegyzem hogy ettől függetlenül jó kapcsolatunk van öcsémmel. Csak rossz...
2020. dec. 23. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
És miért is fontos h mindketten ugyanabban legyetek jók?
2020. dec. 23. 19:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,neked is lesz barátnőd,majd később feleséged,biztos állásod és egy családod.

Csak tegyél érte.

És legyen önbizalmad.

Azzal meg ne foglalkozz,hogy az öcsédnek miként alakul az élete.

Mert mindenkinek máshogy.

2020. dec. 23. 19:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát nem feltétlen fontos, de kamasz fiúként én is örülnék barátnőnek vagy akár haveroknak is, mert nekem az sincs...
2020. dec. 23. 19:55
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nőként 22 évesen volt először kapcsolatom, megsem haltam bele. Foglalkoztam minden mással.
2020. dec. 23. 19:57
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Nem biztos, hogy kettőtök közül ő lesz a boldogabb. Persze legyetek mindketten!

Eljön neked is a maga idejében, meglásd.

2020. dec. 23. 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem össz-vissz 2 barátom van.

De nekem ennyi elég.

Velük megtalálom nagyjából az összhangot.

És nekem csak ennyi kell.

Szerintem járj olyan társaságokba,ami a te érdeklődési körödhöz kapcsolódik.

De amúgy ne aggódj!

Lehet,hogy neked lassabban alakul az életed,mint az öcsédnek,de neked is jó életed lesz.

2020. dec. 23. 19:59
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük:

Nővérem: 3 kapcsolat, pszichés bajok, diploma, stabil állás

Bátyám: nem volt sose olyan barátnője, akiről tudunk (szóval azt mondjuk, hogy nincs), van munkája, kocka, néhány haver, de nem jár társaságba

Öcsém: sok haver, extrovertált, sportos, jól néz ki, nem túl okos, nem túl hülye

Én:kezdeményező, de sikertelen, minden barátom introvertált, sose volt kapcsolatom, megyek egyetemre, de nem tudom, hogy leszek el, mert elég hirtelenharagú és főnökösködő vagyok😪

Nálunk is, mint látod, 4-en vagyunk, én azt érzem, a nővérem mindenben jobb nálam, de persze ez nincs így. Tudom, hogy, ha nem adom fel a reményt, barátkozom, kedves vagyok másokkal, egy idő után jobb lesz az életem, és lesz párom nekem is.

Tégy így te is!

2020. dec. 23. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű te olyan dolgokban vagy jobb, amit a társadalom kevésbé értékel. Pl. teszem azt, lehet, hogy te remek mérnök leszel - csak éppen a társaságokat (ha csak nem kollégák), a lányokat ez baromira nem fogja érdekelni.

Nekem sincs barátnőm, nem is volt, viszont emiatt én már nem érzem magam (annyira) lúzernek emiatt. Persze, bánt, de úgy érzem, hogy nem csak bennem van a hiba, illetve azt, hogy az igények kissé mások, az én tulajdonságaimat, személyiségemet en bloc kevésbé értékeli a társadalom (introvertált, bizonyos szinten autisztikus, műszaki beállítottságú, nem "élj a mának" típus vagyok, ráadásul egyszerűbb ember is vagyok). Pszichológushoz járok, 20 kg-ot fogytam január óta (de még mindig nem eleget, 85kg vagyok 175 cm-hez), amikor alkalmam van rá, próbálom az emberekkel "gyakorolni" a kommunikációt, de néha így is úgy érzem, hogy az önfejlesztésemnek, azon kívül, hogy végre jobban érzem magam a bőrömnek, sok értelme nincs.

Én a helyedben arra törekednék, hogy egyetem/szakma után valahogy ki tudj törni a mérgező környezetből. Ez az első. Utána, ha valamennyire anyagilag is össze tudod szedni magad, tudok javasolni egy pszichológust. Nem azért, mert az olyan, mint Thanos, és egy csettintésre megoldódik minden bajod, hanem legalább vmilyen útmutatást ad, és kockázat nélkül el tudod mondani, hogy mi nyomaszt, milyen traumáid voltak az életben.

Remélem tudtam valamit segíteni.

20F

2020. dec. 24. 10:40
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem tökre oké az, hogy nem volt kapcsolatod. Ez árulójel a felelősség tudatodra. Lehet, hogy tökre rossz neked most, mert nincs senkid, de sokan vagyunk így. Az öcsédnek viszont vissza kéne magát fogni. Sajnos az ilyen "macsókból" lesznek hamar apukák az emberek, mert nincs benne felelősség tudat. Én elmúltam 16, mégis itt vagyok kapcsolat nélkül, de nem érdekel. Nem úgy mint az egyik ismerősöm, akit már 16 évesen +18as dologba vittek. Simán lehetett volna neki egy gyereke, de szerencsére nem lett semmi, illetve nemi betegsége se. Azért egy 16 éves anyukának lenni miközben te is gyerek vagy nehéz, azt nem tudom tanult-e ebből a leckéből valamit, de majd meglátjuk. A lényeg, hogy nyugi, akkor jön a szerelem, amikor nem számítasz rá.
2020. dec. 25. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!