Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek ha az ex árnyékában...

Mit tegyek ha az ex árnyékában érzem magam?

Figyelt kérdés
A páromnak előttem volt egy 2 éves kapcsolata, nevezzük G-nek. Minden volt, szülők bemutatása egymásnak, sokat jártak össze. Anyósom oda volt G-ért, mindig emlegeti pedig már mi is 1,5 éve vagyunk együtt. Nem ertem, miert kell mindig szóba hoznia pláne, hogy eleg csúnya vege lett a kapcsolatuknak. G így, G úgy. Párom sose hozza fel, de anyós mindig. Mintha azt próbálná éreztetni velem, hogy sosem érek fel hozzá, vagy nem is tudom.

2021. nov. 17. 12:05
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#8 alapjaraton el lehet vele lenni. Csak ez zavaró hogy felhozza az exet.
2021. nov. 17. 12:27
 12/31 anonim ***** válasza:
97%

11-es, persze alapjáraton el lehet vele lenni úgy, hogy nem is laktok együtt, csak vendégeskedsz ott időnként. :-)

Nézd, ha nagyon szeretnél az anyósoddal együtt lakni, akkor egyszer, amikor ezt előhozza mondd meg neki, hogy ez neked rendkívül bántó, és tisztelettel kéred, hogy ne emlegesse többet előtted az exet. Sem negatív, sem pozitív példaként. Van egy kis esélyed, hogy ért a szép szóból.

2021. nov. 17. 12:31
 13/31 anonim ***** válasza:
89%
Mit számít milyen házban laknak? Az az ő házuk. Ha nem bírják fenntartani, akkor adják el, vegyenek egy kisebbet. Ráadásul ha odaköltözöl is, ahhoz a házhoz soha semmi közöd nem lesz. 20 év után 3 gyerekkel is bármikor kipenderíthetnek onnan és örülhetsz, ha a bugyijaidat magaddal viheted.
2021. nov. 17. 12:34
 14/31 anonim ***** válasza:
56%

Szard le, nem kell felvenni.

Én három éve vagyok együtt a mostani csajommal és ebből majdnem három éve együtt is élünk.

Az exe volt az első pasija (Jani), de állandóan kidobta, megcsalta ez meg ment hozzá vissza bolond fejével.

Annyira hirtelen költöztünk össze, hogy szex közben, volt, hogy még három hónap után is benyögte, hogy "jancsi".

Egyébként Jancsi most lélegeztetőgépen van koviddal, szóval néha tartok a csajom átkozódásaitól.

2021. nov. 17. 12:41
 15/31 anonim ***** válasza:
96%
Nehogy oda költözz! Megőrültél? Ne légy már ennyire naiv. Tönkre akarod vágni az életedet? Nem látod mennyire nem vagy nekik szimpatikus. Menjetek albiba, de ne az anyós nyakára.
2021. nov. 17. 12:45
 16/31 anonim ***** válasza:
95%

Még ha idilli is lenne a kapcsolat anyóssal, akkor is elég kockázatos a nyakára költözni. Persze vannak kivételek, de a jellemzőbb, hogy nagyon nincs jó vége a dolognak.

Maximum ha teljesen le lehetne választani egy részt a házból. Külön bejárat, külön konyha.

2021. nov. 17. 12:54
 17/31 anonim ***** válasza:
10%

"Ráadásul ha odaköltözöl is, ahhoz a házhoz soha semmi közöd nem lesz. 20 év után 3 gyerekkel is bármikor kipenderíthetnek onnan és örülhetsz, ha a bugyijaidat magaddal viheted."

Na és akkor mi van?

Mindenki érje el magának amit szeretne!

Én egy csajommal sem osztoznék a lakásomon, mert én értem el a saját erőmből! És exem lakására se lenne pofám igényt tartani soha, mivel azt meg ő érte el, még jóval előttem.

Én jelenlegi barátnőmmel (24 éves) is közöltem már, hogy egyedül majd a gyerekünkre (ha lesz egyáltalán) vagyok hajlandó bármit is ráiratni, haszonélvezettel terhelve. Addig meg ha valami nem tetszik, változtatni lehet rajta, de követelőzni maximum abba ami az ő nevén van!

2021. nov. 17. 13:10
 18/31 A kérdező kommentje:
Két külön lakresz van, alul nagyszulok fent anyosek de nagyon egybe vannak. Hiaba van fent konyha egyszerűbb ha a nagymama főz 6-7-8 emberre es akkor anyosnak munka utan nem kell semmit se csinálni csak pihenni...vasárnap főz egyedül, amikor nem dolgozik. Meg aznap csinál meg mindent.
2021. nov. 17. 13:15
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Két külön lakrész van, alul nagyszülők, fent anyósék.

Tehát anyós ÉS nagyanyós nyakára akarsz költözni, akikből az egyik eddig sem bírt, a másik pedig besokall, hiszen több embert kell ellátnia.

Jól gondold meg az odaköltözést!

2021. nov. 17. 14:03
 20/31 A kérdező kommentje:
Nagymamaval nagyon jól kijovok szerencsére, szivesen segit nekem barmiben. Anyossal is kijovunk egymassal csak ezt az ex témát hozza fel. Eltertunk a kérdéstől egy kicsit.
2021. nov. 17. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!