Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen egy ideális meny...

Milyen egy ideális meny manapság? Mennyit változott a világ, mitől lesz jó meny a meny?

Figyelt kérdés
A világ nagyon sokat változott! Tágranyílt szemmel hallgatom nagymamám, ahogy azt mesélte régen milyen "elvárások?" voltak a meny felé anyóstól. De mitől lesz a mai modern világba jó meny a meny? Illetve mitől lesz rossznak bélyegezve? Megoldás e elkerülni anyóst, ha esetleg nem jönnek ki jól? Megteheti e a meny, hogy csak akkor kíséri a párját aki egyébként se megy hetente, amikor épp kedve szottyan?

2021. nov. 8. 15:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Pár órát le kell nyelni de napokat már nem várhat el a férjed! Azt neem.. órákat elvárhat. Távolság esetén addig nekik vagy neked szállást megoldani lehet esetleg máshol? Az talán konfliktusmentes! Ha ezen valaki megsértődik azt nem tudnám megérteni elvégre nem hozzád mennek hanem férjedhez,vagy gyerekhez.
2021. nov. 10. 17:14
 22/23 anonim ***** válasza:
82%
A kérdező hetente feltesz olyan kérdést, aminek az a lényege, hogy utálja a pasija anyját, és mennyire igyekszik elkerülni. Vigyázzatok vele, ha ellent mondtok, hamar kiderül, mennyire vulgáris a stílusa, és mennyire nem beszámítható. Időnként előkerül a pasija lánytestvére is a történeteiben, akit szintén irigyel - és ebből kifolyólag - szívből utál.
2021. nov. 12. 14:54
 23/23 anonim ***** válasza:
50%
22-es köszi a figyelmeztetést, de szerintem nem ritka dolog az, hogy valaki utálja a pasija anyját, meg a lánytestvérét és vulgáris a stílusa. Én pl. már rögtön két feltételt teljesítek, írtam is ki több kérdést, mégse szoktam hetente jönni.
2021. dec. 10. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!