Milyen az ideális anyós?
3000km-re lakik,nincs telefonja és internete,és megelégszik azzal ha évente egyszer 2 napra meglátogatjuk.
Álom,álom,édes álom...
mindenkinek más
nem kritizál, nem szól bele, kérésre ad tanácsot, nem tud mindig mindent szerinte jobban, nem zaklat, de azért érdeklődő..
tehát egy olyan ember akivel általánosságban is szívesen tölti az ember az idejét.
pl az édesanyám ilyen, ilyen a párommal is
az anyósom nem ilyen, sajnos, de így hogy 200km-re lakik jó a kapcsolatunk, ha minden héten találkoznánk akkor nem jönnénk ki
tiszteletben tartja a fiatalok szokásait, életmódját, nem szól bele mindenbe, nem akar folyton a gyereke popójából lógni.
szerencsére az én anyósom még a jó kategória, bár nem vagyunk egymás szíve csücske, de korrektül viselkedik velem, nem áskálódik.
Tiszteletben tartja a véleményem, azt, hogy a fiával élek, de ezért ő még az anyukája marad, szerveznek is kettesben programokat, amiért én nyilván nem háborgok. Elfogadja, ahoyg a fiamat nevelem, neveljük, az én házamban az én szabályaim vannak, nála az ő szabályai. Szereti az unokáját, nem csak nyűgnek van, de ha nem ér rá, azt is őszintén elmondja inkább, nem sózom rá a gyereket. Ha tud segít, ha kell meghallgat, tanácsot ad, vagy kioszt helyzettől függően, de érzem a szavain, hogy nekem akar jót. Ha mégis nagyon ellenkezik a véleményünk, rövidre zárjuk a témát és váltunk, senki nem sértődött meg, előfordul, hogy nem ugyanúgy gondolkozunk.
Szeretettel van a fia, menye, unokája, egész családja felé és ez viszonzásra is talál. Ahol tudunk mi is segítünk... kölcsönös odaadás van, senki nem fúr senkit, ha valami nem tetszik odamegyek és megmondom, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!