Szerintetek létezik ideális anyós-meny kapcsolat?
Attól függ, hogy mit értesz ideális alatt.
Az anyósommal sosem volt semmi bajom, meg neki sem velem, mindketten kölcsönösen tiszteletben tartottuk a másikat, és szeretetteljes kapcsolatunk volt.
Évekig éltünk egy lakásban (két szobás, közös konyha, fürdö), és egyszer sem vesztünk össze. Ha néha más véleményen voltunk, akkor megbeszéltük és vagy közös nevezöre jutottunk, vagy abban maradtunk, hogy mindenkiúgy csinálja a dolgot, ahogy neki tetszik.
Sajnos idöközben meghalt, de még a mai napig is elszomorodok, ha eszembe jut.
Én is azt hittem,hogy tök jófej.Nagyon bírtam,hosszú ideig,egészen a közelmúltig.Tulajdonképpen először nem is a saját bőrömön kezdtem megtapasztalni,hogy valami nem oké vele,hanem amikor már az utóbbi időben kezdte magát elengedni akkor is,amikor ott voltam és ordibált a férjével mindenért...Aztán összevesztünk a párommal és nekem állt...pedig jól tudja,milyen a párom,mert ha "kitör",akkor vele is ugyanazt csinálja(végül is ő rontotta el,mert mindent ráhagyott).Szóval egy a lényeg,az ő fia mindent megtehet(jogosan)de én semmit.Persze amikor fordul a kocka és ők vesznek össze(ő és a párom),akkor meg a férjének áll,hogy mért nem nevelte meg anno,meg akkor tudja hangoztatni,hogy látja,hogy nekem van igazam...erről ennyit.
Én nem azt mondom,hogy nincs jó anyós,hanem azt,hogy kevés a normális ember és szerintem inkább ez az oka,hogy a meny-anyós viszonyok ennyire rosszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!