Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen egy ideális...

Szerintetek milyen egy ideális anya-lánya kapcsolat?

Figyelt kérdés

Hogy viszonyulnak egymáshoz, hogy viselkednek, miket beszélnek meg egymással stb stb.

Mindenre kíváncsi lennék. Ti mit gondoltok?

2010. dec. 2. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Szia. Engem anyukám 31 évesen szült. Most ő 69 éves, én 38, és nagyon-nagyon jó a kapcsolatunk. Nem voltunk "barátnő" szinten, és bensőséges dolgokról, illetve szexről soha nem vele beszélgettem, hanem a barátnőimmel. Mai napig minden nap átjön hozzánk, pedig még aktívan dolgozik, de az unokáit és minket látni szeretne. (munka után). Mi örülünk neki, és nagyon rossz, ha valamiért egy nap nem látjuk. Nagyon szeretem őt, és ő is minket.

Nekem is van lányom. Én valamiért nem érzem azt, hogy a lányom "legjobb barátnője" akarok lenni, én egyszerűen csak az anyukája akarok lenni, ahogy nekem is az én anyukám.

2010. dec. 2. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
mindent elmondok neki, szerelem, barátok, jegyek, mikor mi van az iskolába..stb minden amit lehet..nagyon megbízunk egymásba :) fontos az anya lánya kapcsolat. ha nincs meg akkor semmi semjó..pl. a lány ottonról elmegy..(anyját nem érdekli) ..és rossz jegyeket hozz hazs nem lesz belőle semmi sem..
2010. dec. 2. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
engem édesanyám elhagyott, és a fejemhez vágta,hogy nem vagyok a lánya,nem akar látni.
2010. dec. 2. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Mi tényleg mindent megosztunk egymással. Beleférnek a szexualitás mélyebb bugyrai is beszédtémákba: melyik partnernek mekkora volt a szerszáma, hányszor mentünk el egy-egy este, stb....
2010. dec. 2. 22:26
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Jajj, utolsó vagyok (22:26)

Én 17, anya 35 éves.

2010. dec. 2. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem beszélünk meg mindent, nem tudnék vele szexről beszélgetni, de ettől függetlenül nagyon jó a kapcsolatunk, szökőévente egyszer, ha veszekszünk:-) És tudom, hogy mindig számíthatok rá, ez a lényeg.
2010. dec. 2. 22:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
22:26 ezt ugye nem mondod komolyan?! szerintem ez már enyhe túlzás...
2010. dec. 2. 23:29
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Mi is mindent megbeszélünk, megbeszéltünk. Nekem ő volt az egyik legjobb barátnőm. Szerencsés vagyok az anyukámmal. Sok barátnőm is irigy rám! A mai napig, ha netán összekapunk a férjemmel, vagy valami bánt, anyu az első, akit hívok. Mindig, mindenben számíthattam rá, pedig voltak zűrös szakaszai az életemnek. Mi most tervezünk babát, és csak reménykedem,hogy legalább fele ennyire jó anya leszek, mint anyukám!
2010. dec. 3. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

40 éves nő vagyok, lányom 7 elmúlt. bensőséges a kapcsolatunk, ő érettebb koránál, érdeklődő. Mindent megkérdez, amit tudni akar, és én számára érthető módon próbálom elmondani- annyit amennyit szabad.

Az ideális az, ha a szeretet mellett tisztelet is van. És a tiszteletet meg csak úgy lehet kivívni, ha nem mellérendelt, hanem alárendelt kapcsolat van (jóértelemben véve). És nem kényeztetjük el.tapasztalatból mondom. Én egy kicsit elkapattam, és mostmár nehéz dolgokon változtatni.

2015. febr. 19. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Passz, anyám lelépett másodjára is.
2017. szept. 24. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!