Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak vele ? Ti oda...

Mit csináljak vele ? Ti oda engednétek így a gyereketeket ?

Figyelt kérdés
Anyós el akarja magukhoz vinni a hét hónapos fiam. Nem lenne gond de a házukban macskák mászkálnak be és egyáltalán nem foglalkozik a higiéniával . Takarít,de csak ott esetleg ahol a pakok táncolnak. Mindenhol vastagon macska szőr és kosz . Mondok egy példát a fürdőben a kád mellett is kosz van és a szappan tartóban hetekig ugyanaz a hajcsomó volt . Mielőtt félre érti valaki nem öreg és magatehetetlen (dolgozni is jár) és a lánya is vele lakik .

2021. okt. 28. 10:08
1 2 3 4 5
 41/49 Savlekotő ***** válasza:
100%
kézmosás nélkül nekiáll enni.. Sajnos 70% ilyen,de aztán rinyálnak h jaj gombás lett,jaj itt fáj,ott viszket jaj folyton beteges... Csak ugye ha szóltok hogy kéz mosás fogmosás tisztálkodás takarítás alap, te vagy a szar aki túl kényes.. Saját szemem láttára buszon anyuka a kapaszkodós kezével a babakocsiban lévő baba szájába nyúlkált ,csodálkozunk hogy ennyi betegség van mikor ilyen igénytelenek egyesek..
2021. okt. 29. 23:50
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

En semmiképp nem engednem. Tekintve, hogy sógornőm kislánya is folyton ordít anyosomtol

Ez érdekes, nem?!

Másrészt láttam hogy bannak vele és én tuti nem engednem,hogy elvigye magához!

Kopkodik, és közben azt mondja neki, "ki a csúnya? Köpd le a csunyat! Ki a csúnya? Köpd le a csunyat!" És ezt ismételgeti percekig

Ráadásul így fogják, hogy majd leejtik

2021. nov. 7. 19:19
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
42- amúgy normálisak anyósodék? Vagy kissé debilek? Szemmel láthatóan? Komolyan érdekel.
2021. nov. 7. 19:31
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem debil. Csak nagyon bunkó. Velem is, mindenkivel. Semmi és senki nem jó neki, mindenbe belekot. Csak az jó, amit ő csinál és mond.
2021. nov. 7. 19:37
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
aha. de miért mondogatja ezt ? "ki a csúnya? Köpd le a csunyat! Ki a csúnya? Köpd le a csunyat!" és miért köpköd? a gyerek csúnya? megkérdeztétek valaha , hogy miért csinálja?
2021. nov. 8. 10:45
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem az én gyerekem, de majdnem elájultam mikor láttam mit csinál vele. Szerinte ez vicces. Sogorom viszont rászólt, hogy ne kopdosse a kislányát, pláne ilyen vírusos időszakban, O még csak annyit mondott,hogy " akkor zárjatok vitrinbe"
2021. nov. 8. 17:58
 47/49 A kérdező kommentje:
Úristen akkor nem csak ők nem normálisak :O nagy az isten állatkertje
2021. nov. 9. 09:24
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Férjem családja szerint ez normális viselkedés, de szerintem és sogorom szerint ez nem normális....

Csak ők már hozzá vannak szokva

2021. nov. 9. 12:46
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Fuuu de brutál ez a köpködés. Szerintem beteg szegény, de nagyon. Én nem nagyon mennék a közelébe
2023. márc. 3. 22:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!