Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak vele ? Ti oda...

Mit csináljak vele ? Ti oda engednétek így a gyereketeket ?

Figyelt kérdés
Anyós el akarja magukhoz vinni a hét hónapos fiam. Nem lenne gond de a házukban macskák mászkálnak be és egyáltalán nem foglalkozik a higiéniával . Takarít,de csak ott esetleg ahol a pakok táncolnak. Mindenhol vastagon macska szőr és kosz . Mondok egy példát a fürdőben a kád mellett is kosz van és a szappan tartóban hetekig ugyanaz a hajcsomó volt . Mielőtt félre érti valaki nem öreg és magatehetetlen (dolgozni is jár) és a lánya is vele lakik .

2021. okt. 28. 10:08
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Majd ha takaritott.
2021. okt. 28. 10:53
 12/49 anonim ***** válasza:
98%
Max akkor engedném el így, ha eljön az az idő, hogy nem vesz mindent a szájába.
2021. okt. 28. 11:05
 13/49 anonim ***** válasza:
83%
Túl kicsi ahhoz, hogy elengedd. A kosz a másik dolog, ami miatt nem
2021. okt. 28. 11:19
 14/49 anonim ***** válasza:
81%
7 hónapost semmiképp, nem a kosz miatt, hanem mert még kicsi ehhez.
2021. okt. 28. 11:24
 15/49 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen egyértelmű, hogy te, az anyja nem akarod elengedni. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Állj ki magadért, mondd meg, hogy szerinted még ehhez túl kicsi, a válaszod nem. Később, ha nagyobb lesz (már biztosan járkál, szalad, nem kúszik-mászik), akkor 1-2 órára otthagyhatod nyugodtan, nem lesz baja.
2021. okt. 28. 11:26
 16/49 anonim ***** válasza:
46%

Jaj, te nem a folyamatos "anyósizélgető" vagy, aki ezeket a kérdéseket is kiírta? :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

2021. okt. 28. 11:48
 17/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem 7 hónapos, hanem 7 éves lenne, akkor se szívesen engedném ilyen helyre, pedig én sem vagyok egy tisztaságmániás, de mindennek van határa. Amúgy én anyukám se volt kutya, néha olyan mocsok volt, hogy szinte megállt benne a lábam. De sikerült elérnem nála, hogy figyeljen jobban. Szerintem te is meg tudnád győzni az anyósodat. Ha fontos neki az unoka, ki fog takarítani tisztességesen.
2021. okt. 28. 11:59
 18/49 anonim ***** válasza:
98%
Macskabxzi vagyok, de ennyire retkes azért nem. És nem, nem,hogy 7 hónaposan, később se adnám oda a gyerekemet ilyen retekbe.
2021. okt. 28. 12:25
 19/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:) Megpróbálom kedvesen megbeszélni vele hátha változtat ezen .

16-os nem én kérdeztem . Én nem várok az anyósomtól segítséget, nem is vártam sosem . Ő sem ajánlotta sosem , de nekem ezzel nincs gondom . Alapból nem lenne vele probléma ezen kívül .

2021. okt. 28. 12:28
 20/49 anonim ***** válasza:
100%
Van neki pici fiacskája, kérd meg őt, hogy beszéljen vele - jobb, ha ő konfrontálódik vele, nem te rúgod össze a port anyóssal. Jó esetben mindenki a saját rokonságát rendezi.
2021. okt. 28. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!