Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak vele ? Ti oda...

Mit csináljak vele ? Ti oda engednétek így a gyereketeket ?

Figyelt kérdés
Anyós el akarja magukhoz vinni a hét hónapos fiam. Nem lenne gond de a házukban macskák mászkálnak be és egyáltalán nem foglalkozik a higiéniával . Takarít,de csak ott esetleg ahol a pakok táncolnak. Mindenhol vastagon macska szőr és kosz . Mondok egy példát a fürdőben a kád mellett is kosz van és a szappan tartóban hetekig ugyanaz a hajcsomó volt . Mielőtt félre érti valaki nem öreg és magatehetetlen (dolgozni is jár) és a lánya is vele lakik .

2021. okt. 28. 10:08
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
92%
Nekem 5 unokám van, de egyik sem volt 2 éves kora előtt anyja (vagy apja)nélkül. Igazad van, pláne ha a körülményeket is melléteszem.
2021. okt. 28. 15:45
 32/49 anonim ***** válasza:
2%
Na v mi csoda foyltán kifogás itt is van minden váalszra :D
2021. okt. 28. 16:25
 33/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) ha idősebb lesz akkor mehet ha kitakarítanak

Mindenkinek ment a zöld kéz kivétel nélkül

2021. okt. 28. 16:53
 34/49 anonim ***** válasza:
97%

"Anyós el akarja magukhoz vinni a hét hónapos fiam. Nem lenne gond"

Nem vagyunk egyformák. Nekem ez gond lenne. Mire föl, vagy miért jó ez a babának?

A kosz csak másodlagos kérdés, de ez is kizáró tényező, nyilván.

2021. okt. 28. 18:17
 35/49 anonim ***** válasza:
89%
Miért vinné el nélküled?
2021. okt. 28. 19:01
 36/49 anonim ***** válasza:
27%
Szia! Habar csaladalapitas elott allunk de en mindenkeppen szeretnek egy olyan embert akire idokozonkent rabizhatom majd a picit. Parom feloli csaladbol sok mindenki johetne szoba felolem senki sem ! Nem tudom mekkora piszokrol van szo de ha nalad 10 macska van aki ki be jarkal nem tudom elhinni hogy rend lenne! 3 macskank van mindennap porszivozunk de hihetetlen rumlit tudnak csinalni es nem kijarosak! Inkabb az erzodik feloled hogy maga az anyossal van problemad! Ez arrol is arulkodik hogy Te magad akkarod megmondani neki a frankot! Es nem a fiara bizod? Apropo.. apuka hogyan velekedik errol?!
2021. okt. 28. 22:18
 37/49 A kérdező kommentje:

Utolsó teljesen félre értettél :D Nálam egy darab macska nincs, de még kutya sem ! Náluk van 10 macska !

A páromat csak a macskák zavarják (ő ebbe nőtt fel és bár itthon nem ilyen de gondolom nem vár el többet az anyjától )

Ha meg akarnám mondani a "frankót " már rég megtettem volna . Csak nem szerettem volna megsérteni . Párom meg eléggé konfliktus kerülő , szóval nehéz rávenni hogy beszéljen velük .

2021. okt. 29. 00:48
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert anyósod igénytelen.

A macskával nincsen probléma, mert nálunk is van, de rendszeresen takarítok, felmosok, a cica pedig egészséges, és tiszta.

2021. okt. 29. 08:11
 39/49 Savlekotő ***** válasza:
86%
Macskák mellett is lehet tisztaságot tartani,gyanítom itt a probléma mélyebben van..
2021. okt. 29. 16:02
 40/49 A kérdező kommentje:
Itt nem a macska a fő probléma . Nekem is volt régen bent macskám és nem volt gond a takarítással . Én szeretem az állatokat és természetesen azt szeretném ha a gyerekem is szeretné őket . Itt azzal van a probléma hogy mikor csak egy macska volt is kosz volt a házukban . Nyilván a pókháló , a hajcsomók , a koszos gáztűzhely és konyha pult nem a macskák hibája (oda elvileg nem mennek fel ) . Hozzá teszem nem egyszer láttam hogy wc után kijön aztán kézmosás nélkül nekiáll enni aztán lenyalogatja az ujjait . Igazad van 38-as teljesen igénytelen .
2021. okt. 29. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!