Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnèk, azon kívül,...

Mit tehetnèk, azon kívül, hogy tűrök a bèkessèg kedvèèrt?

Figyelt kérdés

Anyòsom kikèszìt az állandò szereplèsèvel, szìnèszkedèsèvel. Miòta imádott lányunokája megszületett azòta csinálja.

Mindig mikor átjön, eljátsza hogy a kicsi mennyire szeretne menni vele, ezt soha nem hagyja ki. Ez csak egy pèlda, ami ìgy leìrva lehet nem tűnik nagy dolognak, de nap mint nap előadja. A nègy èves fiunk teljesen mellőzi, miòta a lányunk megszuletett.

2021. okt. 24. 14:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Én lepattintottam az anyósékat. Egy kisgyereknek az anyja mellett a helye, és nem az anyóssal, vagy akárki mással.
2021. dec. 10. 20:20
 32/34 A kérdező kommentje:
Szerintem is az anyja mellett van a helye, ameddig csak lehet. Főleg ha még szopik is.
2021. dec. 12. 15:08
 33/34 anonim ***** válasza:
Ja, ha ennyire kicsi a baba, akkor csak hülyül az anyósod, nem lehet komolyan venni. Attól persze nyilván idegesítő, ha minden nap ez a műsor megy nála. Én úgy értettem, hogy amíg a gyereknek nincs elég önbizalma, valamennyi kritikai érzéke, csak másol és integrál azonnal mindent, amit lát, én addig nem engedem ki magam mellől pl. anyósékhoz, hogy csak külön velük legyen. De ha nagyon megy a pofavágás, meg az ellenem hangolás, akkor a jelenlétemben se fognak találkozni sokat. Nyilván az más, ahol muszáj őket igénybe venni, mert kell a segítség, szerencsére nálunk nem kell.
2021. dec. 14. 14:56
 34/34 A kérdező kommentje:
Nekem sem kell a segítsége, ránk telepszik, megfolyt a "szeretetével". Lassan az egészségem kárára megy, idegbeteg vagyok tőle.
2021. dec. 14. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!