Mit tehetnèk, azon kívül, hogy tűrök a bèkessèg kedvèèrt?
Anyòsom kikèszìt az állandò szereplèsèvel, szìnèszkedèsèvel. Miòta imádott lányunokája megszületett azòta csinálja.
Mindig mikor átjön, eljátsza hogy a kicsi mennyire szeretne menni vele, ezt soha nem hagyja ki. Ez csak egy pèlda, ami ìgy leìrva lehet nem tűnik nagy dolognak, de nap mint nap előadja. A nègy èves fiunk teljesen mellőzi, miòta a lányunk megszuletett.
Szerintem te nem bírod az anyósodat és e mögé az ürügy mögé bújsz, hogy kitilthasd!
Nem lenne egyszerűbb, ha őszinte lennél vele és velünk is?
Nagyon megértelek
Különben sem kéne napi színten nálatok legyen.Nem egészséges
Az a baj hogy helyrajzilag együtt laktok
Igen egészségtelen.Olyan érzés mikor a körmödre nêz a fönököd nem csinálsz valami rosszat,Magyarul felügyel.Ne hagyd.Majd megszokja hogy az a te otthonod a te háztartásod.A másik ház az övé.Túl közel engedtétek az életébe.Ő egy szeretett nagyszülő hetente egyszer pár óra és ennyi
#18, + kérdező!
Unoka nem születik.
Neked születik gyereked!
( A te jövőd, kötelességét minden)
A gyerek akkor is megszületett volna, ha a nagyanyja már alulról szagolja az ibolyát.
Szóval nem az ő unokája, hanem a te gyereked, passz!
Neki volt, neked miért ne lehetne,?
#27, pech.
Akkor még azt se tudom tanácsolni, hogy költözhetnek mielőbb, minél messzebbre.
Akkor még csak keményen!
Ő nálatok vendég, viselkedjen a szerint.
Ne mászkálni meghívás nélkül, én se megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!