Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tehetnèk, azon kívül,...

Mit tehetnèk, azon kívül, hogy tűrök a bèkessèg kedvèèrt?

Figyelt kérdés

Anyòsom kikèszìt az állandò szereplèsèvel, szìnèszkedèsèvel. Miòta imádott lányunokája megszületett azòta csinálja.

Mindig mikor átjön, eljátsza hogy a kicsi mennyire szeretne menni vele, ezt soha nem hagyja ki. Ez csak egy pèlda, ami ìgy leìrva lehet nem tűnik nagy dolognak, de nap mint nap előadja. A nègy èves fiunk teljesen mellőzi, miòta a lányunk megszuletett.

2021. okt. 24. 14:10
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Èdes testvèrek, igen. Addig szerette a fiunk, mìg a kicsi megszületett, èpp ezèrt nagyon feltűnő a változás. Beszèlni fogok vele, s ha nem akar vagy nem tud változtatni, drasztikus változàsok lesznek. Nyugodtabb is lenne az èletem, ha állandòan nem toppana be váratlanul.
2021. okt. 25. 13:37
 22/34 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem te nem bírod az anyósodat és e mögé az ürügy mögé bújsz, hogy kitilthasd!

Nem lenne egyszerűbb, ha őszinte lennél vele és velünk is?

2021. okt. 25. 13:44
 23/34 A kérdező kommentje:
Ezek tènyek, ès ez csak pár pèlda volt amit leìrtam. Nem utálom az anyòsom, de tett ròla hogy nem is szeretem.
2021. okt. 25. 13:54
 24/34 anonim ***** válasza:
43%

Nagyon megértelek

Különben sem kéne napi színten nálatok legyen.Nem egészséges

Az a baj hogy helyrajzilag együtt laktok

Igen egészségtelen.Olyan érzés mikor a körmödre nêz a fönököd nem csinálsz valami rosszat,Magyarul felügyel.Ne hagyd.Majd megszokja hogy az a te otthonod a te háztartásod.A másik ház az övé.Túl közel engedtétek az életébe.Ő egy szeretett nagyszülő hetente egyszer pár óra és ennyi

2021. okt. 25. 14:08
 25/34 anonim ***** válasza:
81%
Ha az ő telkükön laktok, akkor vagy elmész onnan, vagy tűrsz. Én is ilyen negédes, nárcisz nagymama mellett nőttem fel, túl lehet élni, és ha nem debil valaki, látja, hogy az egész színészkedés. Én is láttam már kicsi gyerekként. Ha alárendeltétek nekik magatokat gazdaságilag, akkor most tűrjetek.
2021. nov. 15. 15:04
 26/34 anonim ***** válasza:
61%

#18, + kérdező!

Unoka nem születik.

Neked születik gyereked!

( A te jövőd, kötelességét minden)

A gyerek akkor is megszületett volna, ha a nagyanyja már alulról szagolja az ibolyát.

Szóval nem az ő unokája, hanem a te gyereked, passz!

Neki volt, neked miért ne lehetne,?

2021. nov. 15. 22:29
 27/34 A kérdező kommentje:
Nem az ő telkük, fèrjemè.
2021. nov. 16. 13:20
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

#27, pech.

Akkor még azt se tudom tanácsolni, hogy költözhetnek mielőbb, minél messzebbre.

Akkor még csak keményen!

Ő nálatok vendég, viselkedjen a szerint.

Ne mászkálni meghívás nélkül, én se megyek.

2021. nov. 16. 17:03
 29/34 anonim ***** válasza:
69%
Mondjuk az beszédes, hogy a férjed igazat ad neked, de mégsem szól az anyjának. Magyarul rád hagyja, hogy nyugta legyen, de nem ért veled egyet.
2021. nov. 16. 19:11
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
29 Vagy Nem mer szólni a szüleinek a férje tisztelettel sem mert anyuci kisfia a mai napig (egy nyúl Béla)
2021. nov. 18. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!