Elhagynátok azért a párotokat, mert Ő anyuci pici fiacskája? Ha látnátok évek múltán hogy nincs "leszakadás"?
Nem szeretném részletezni, mindenki ismeri ( nem mindenki tapasztalta szerencsére) mit jelent az amikor valaki az anyós jelölt árnyékában él, főleg ha még anyós anyja, mama is él és ő is az imádott "szerelmem" jelzővel élhet, és az élettárs hű kisfiúcska szerepben felnőttként is ugyanúgy él és változásra képtelen , mert frusztrált lesz ha kevesebbet kap szeretett sőt imádott családjából. Borzasztóan dühít ... Költözésen gondolkodom.
Tapasztalatok? Véleményekre lennék kíváncsi. Köszönöm
Én speciel nő vagyok, 2 pici gyerekkel és nagyon rühellem az ilyen agresszív, közönséges, kisajátító nőket, amilyen te is vagy Kérdező, mert miattatok nézik hülyének a nőket a férfiak.
És még csak annyit:
"Ők is ilyen elb@...tt gombócok akik kis életképtelen egyedülálló nyomik “
Egyelőre te élsz évek óta ilyen elb@...tt életképtelen nyomival és még arra is képtelen vagy, hogy szakíts!
Te még évekig fogsz vergődni ebben, mert gyenge vagy szakítani. Ha erős lennél, nem kérdezgetnél, hanem lépnél.
Én kb. 9 hónappal összeköltözés után vágtam ki az exemet, mert havi 2 teljes hétvége anyunál, naponta félórás telefonálások, amikor mindenről beszámolt neki. Vagy ő kereste az anyját, vagy fordítva és olyankor csak ő számított, senki más. Az sem, hogy épp programunk volt, moziba mentünk vagy filmeztünk, stb.
Férjem minden nap felhívja az anyját, én tisztelem is őt, de amikor arra akarta rávenni, hogy költözzünk oda a házába/ő költözik hozzánk, akkor a sarkára állt és közölte, hogy nem fog így történni. Látom mit művel sógornőmmel, ők pár utcányira laknak tőle. Igen, vannak olyan nőtípusok, akik elszigetelik az anyjától a férfit, de a kérdező messze nem az, te jó ég.
Bár a legtöbb ilyen mamapicifia azért védi ezt a dolgot, mert addig sem neki kell törődnie a saját anyjával/majd a feleség ápolhatja a szüleit. Nem egy ilyen esetet láttam a környezetemben.
24#
Azta!!1400km választja el párodat az édesanyjától, gondolom jobb esetben évente 1x ha látják egymást élőben, és olyan szemét ez az anyós, hogy kisajátitja a fiát amíg ott vagytok?! Felháborító! Mik vannak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!