Elhagynátok azért a párotokat, mert Ő anyuci pici fiacskája? Ha látnátok évek múltán hogy nincs "leszakadás"?
Nem szeretném részletezni, mindenki ismeri ( nem mindenki tapasztalta szerencsére) mit jelent az amikor valaki az anyós jelölt árnyékában él, főleg ha még anyós anyja, mama is él és ő is az imádott "szerelmem" jelzővel élhet, és az élettárs hű kisfiúcska szerepben felnőttként is ugyanúgy él és változásra képtelen , mert frusztrált lesz ha kevesebbet kap szeretett sőt imádott családjából. Borzasztóan dühít ... Költözésen gondolkodom.
Tapasztalatok? Véleményekre lennék kíváncsi. Köszönöm
Jól gondolod, ideje elköltöznöd.
A pasas meg had találjon egy normális nőt magának, aki nem akarja elmarni a szüleitől.
Ha egy nő naponta 10-szer is felhívja az anyját, meg állandóan átmegy hozzá, az teljesen normális.
Ha egy pasi teszi, azt ki kell rúgni a gyíkos libák szerint.
A nőknél van ez a "furcsa betegség", hogy be akarják idomítani a párjukat.
Ehhez először elmarják a pasi barátait, rokonait, majd a szüleit is.
Azután odaköltöztetik magukhoz a saját anyjukat.
Mert szerintük ez teljesen normális...
Előbb nagyon jól megfogalmazott választ írtam azoknak akik szerint szemétség részemről hogy Én el akarom marni stb.
Ez nem igaz! Tudnám Én is hasznosítani azt a napi fél órát míg át megy , nincsenek önbizalom problémáim vagy féltékenység.
A gond az, mikor napi szinten jön a kérdés páromtól : Te nem jössz? Napok óta nem voltál, pedig a mama hiányol téged!
Nem megyek van életem, munka után jobb dolgom is van urambocsá minthogy minden nap aamáját meglátogassam. Neki se kellene nemmellesleg DE ÉN NEM VÁROM HOGY NE TEGYE .
CSAK EMGEM HAGYJANAK! És a párom ne sértődött legyen amiért a saját életünket próbálom élni.
Ő és másik 3 ember vár el.tőlem.úgy, hogy Én senkitől sem maximum a páromtól bármit is.
De az nem tetszik, hogy nekik mindenbe van beleszólásuk, hogy mit eszunk , hogy főzök , hol vásárolok, miért nem.olyan vagyok mimt Ő.
Vagy az, amikor szemtől szbe beszól, arrogáns, sérteget, páromat manipulálja.
Én nem marom el, soha nem tenném...
Civizzen csak élete végéig
Normális nő ugyan igy egy darabig megpróbálja egészséges szintre állítani majd ha rájön hogy nem megy , kilép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!