Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan tudnám tultenni magam...

Hogyan tudnám tultenni magam azon hogy a ferjem csaladja mimdig is utálni fog?

Figyelt kérdés
Minden előzmény nélkül kezdetektől fogva utaltak a ferjem batyjanak a felesege es annak a gyedekei. Mar a kapcsolatot ia megszakitottuk ez miatt velük de azóta ha osszefutunk meg bunkobbak velem. Fogalmam sincs h mit artottam nekik. Masok szerint az a bajuk h lettem a ferjemnek mert a ferjem penzere pályáztak mindig is hohy majd egyszer ok orokolnek. Annyira bánt ez az egész es fáj.
2021. szept. 4. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Hogy a fenébe kerül ide a testvértől való öröklés? Ennyivel idősebb, hogy várhatóan ő fog előbb meghalni?
2021. szept. 4. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
99%
Engem is utál a férjem néhány családtagja, de nincs emiatt álmatlan éjszakám. Az ő bajuk, hogy előítéletesek, mert sose vették a farádtságot, hogy megismerjenek..nem tudják mit hagynak ki ;)
2021. szept. 4. 22:26
 3/7 anonim válasza:
98%
Nem vagy egyedül vele, nyugi:)) Én is ebben a cipőben járok, habár engem is csak néhány családtag utál. De én csak szimplán félvállról veszem az egészet. Annyira már nem érdekel, szerintem majd neked is eljön az az idő, hogy le fogod sz*éni magasról, már bocsánat...kár ezen törd a fejed, enélkül is boldog lehetsz, vagy nem? :))
2021. szept. 4. 22:41
 4/7 anonim ***** válasza:
98%
Ne foglalkozz velük
2021. szept. 4. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
21%

Ha találkozol velük, úgy istenesen töröld szájon őket. Meg fogják unni a köpködést.

Egyébként a férjed mit szól ezekhez? Miért nem áll ki melletted?

2021. szept. 5. 01:23
 6/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudsz semmit tenni. Nem tudom hogy lehet igazából elfogadni ezt. Én sem tudok túl lépni igazából teljesen. Csak megszoktam.

Engem is utál anyósom, annak a lánya, meg a mama... Ők 3an. Csak a sógornő látványosan nem titkolva. Anyósék viszont eljátsszák, hogy elvannak velem, hogy jóóóba vagyunk. De

ez annyira nem igaz... Hát mindent megtettek, hogy kicsináljanak lelkileg. Anyósom olyan szinten idegennek kezelt mindig és direkt, hogy nehogy sokat gondoljak magamról. Ott bántottak ahol csak tudtak. Folyton bénának állítottak be magukhoz képest. Kinevettek... Sosem felejtem el nekik. Elérték azt, hogy semmit ne érezzek irántuk csak undort és bármi bajuk van, nem érzek sajnálatot. Ha komolyabb bajról volt szó, akkor sem. Megérdemlik... Ők engem soha egy percig sem sajnáltak semmiért, örültek amikor szenvedtem. Azt akarták, hogy szenvedjek.

2021. szept. 5. 01:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy oldottam meg, hogy letiltottam őket neten mindenhol. Teló számukat is. Élőben nem köszönök nekik.

Nem mernek beszólni nyilvános helyen, mert tudják, hogy nem íjesztenek meg, akárki előtt megfejelem őket. Szerencsére ritkán látom a pofájukat.

A házamból ki vannak tiltva, nem jöhetnek be. Örülök neki hogy megtettem ezeket a lépéseket és ki vannak zárva az életemből. Nagyon nyugis azóta minden.

2021. szept. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!