Nagyon nagy balhét robbantottam ki. Most mit csináljak? Mi lenne a jó megoldás? Mi a véleményetek?
23-as, illetve 24-es válaszoló vagyok.
Kérlek szépen Kérdező, hogy SZÍVLELD MEG azokat a tanácsokat, amiket írtam! Őszintén segíteni szeretnék - akár privátban is!
🤣🤣🤣 nem bírom. És ti funkcionális felnőttek vagytok?? 🤣🤣🤣
Pedig a szüleid normálisak... legyalább van normális ember a sztoriban. Tiszteletem nekik, hogy a tökéletes megoldást választották. FELNŐTT VAGY!!Basszus, vállalj már felelősséget magadért. Ha jó kapcsolatot akarsz, akkor milyen bosszúról van szó??? Talán megbeszélni a problémát, kimondani, hogy mit szeretnél?? Őszintén, nyíltan? És ha nincs partnerség, akkor nem kell folytatni a házasságot. Egy kapcsolathoz két ember közös akarata kell. Jelenleg sem te nem akarsz tenni a kapcsolatért, sem a férjed. Akkor mit csesztetitek egymást? Férjed meg látszik miért ilyen baszari... a szülei igazi agresszív vadbarmok. Tiszta trauma lehet a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!