Nagyon nagy balhét robbantottam ki. Most mit csináljak? Mi lenne a jó megoldás? Mi a véleményetek?
"Véletlenül bementem a szobaba papucsba amibe sikeresen belerugott véletlenül a férjem. Majdnem eltorott a lábujja. Ekkor jó erősen ellökött magától, nagyon csúnyán káromkodott velem ezért én bosszúból megcsaltam. Majd 6 hónap múlva szintén bosszúból elmondtam neki, mert egyáltalán nem érdekelte mi van velem."
Óvodás szint. Amugy áruld már el, hogy lehet egy papucsba való belerúgástól majdnem eltorni valakinek a lábujjat? Igen, ez érdekel legjobban a röhejes történetedben.
Van ilyen beteg agyú férfi,nárcisztikus minden a felesége hibája.
Mert oda tetted a pokrocot majdnem kitörtem nyakam stb.
"Előzmény: Haldoklott a kapcsolatunk, nem nagyon volt szex, nem beszélgettünk, állandóan megbantott,egy kedves szava nem volt hozzám. Véletlenül bementem a szobaba papucsba amibe sikeresen belerugott véletlenül a férjem. Majdnem eltorott a lábujja. Ekkor jó erősen ellökött magától, nagyon csúnyán káromkodott velem ezért én bosszúból megcsaltam.."
Ami nem megy, azt nem kell eroltetni. Titeket nem egymasnak teremrettek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!