Nagyon nagy balhét robbantottam ki. Most mit csináljak? Mi lenne a jó megoldás? Mi a véleményetek?
akkor vedd ugy, hogy azt mondta:bocs vége vagy nem akarlak többet látni...
nem passzoltok, ne erőltesd, ami nem megy. Fiatal vagy , előtted az élet, keress mást.
(Egyébként ezek után mit vártál?)
Te mondtad ki hogy vége a kapcsolatnak egy férfinek nincs nagyobb sértés minthogy a nöje testi viszonyba kerül vkivel.
Megbocsájthatatlan seb.
Mindegy hogy milyen volt a kapcsolat, megcsaltad és ezzel kitörölted.
azt mondta, hogy megbocsát, de nem tette.
de nem értelek, azt mondtad, nem volt szex, bunkó volt, stb. Mit akarsz tőle? tipikus"ülök a sz@rban, mert melegít és megszoktam"eset vagy. Hogy büdös és undorító, az már nem baj..
Azért, mert volt együtt pár sz@r évetek, nem kell halálodig együtt lennetek.
A férjed gyáva volt kimondani, hogy vége van, ezért kivárta, hogy te tedd meg. Neki sem volt jó ez a kapcsolat. Most viszont elérte, hogy mindenki szemében te vagy a szemét, ő meg a mártír.
Mint az előttem hozzászólók is, én sem értem, hogy mit akarsz még tőle. Nem tett még eléggé tönkre ez a kapcsolat?
Lépj tovább!
40N (egy sorstárs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!