Nagyon nagy balhét robbantottam ki. Most mit csináljak? Mi lenne a jó megoldás? Mi a véleményetek?
Most csak én nem értem, hogy hogy lehet majdnem eltörnie a kis lábújját és mi köze van a kérdező papucsának ehhez, abba meg pláne nem tudja eltörni, mivel ahhoz beton papucsnak kéne lennie.
És megcsalta egy papucs miatt, mert abba a férje majdnem eltörte a lábát amiért veszekedett vele?
Mi van?
Hívd fel SÜRGŐSEN a 116-123-as telefonszámot! Ingyenes, éjjel-nappali lelkisegély. Akár írhatsz is nekik, azért vannak, hogy segítsenek TÜZET OLTANI, legalább.
Ajánlom még jó szívvel a Délután Alapítványt mint lelkisegély szolgálatot - ott is megírhatod a nehézségeidet, ha gondolod. Esetleg a református szeretetszolgálat lelkisegély vonalát vagy internetes oldalát.
Szerintem "szakembert" fognak ajánlani (én szinte sosem mentem semmire velük,) de azért pszichológussal próbálkozhatsz. NE OKOZZ MAGADNAK KÁRT!!!
Valahogy bírd ki ezt a hosszú hétvégét. Hétköznap elmehetsz a lakóhelyileg illetékes családsegítő szolgálathoz - ott is talán tudnak mondani valamit. Vannak még segélyszervezetek, oda is elmehetsz majd.
Ui: NE ADD FEL, MERT VAN KIÚT MINDEN REMÉNYTELENSÉGBŐL LÁTSZÓ ÉLETHELYZETBŐL!!! Értékes vagy, ezt ne feledd.
Szívesen kísérnélek ebben az élethelyzetedben egy darabig privátban akár - ezzel magamat is erősíteném, hogy a nehézségeimből van KIÚT MINDIG...
Ui: olyat is ajánlanék privátban, ami NEKEM SEGÍTETT kritikus pillanataimban/perceimben/óráimban/napjaimban stb., de itt nagyon nem értenének egyet a gondolkodásmódommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!