Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Egyszer anyós nagyon berugott...

Egyszer anyós nagyon berugott kiesett a medencében és eltört a comb csontja.Én nekem kellet hívni a mentőket meg a férjemet(fiát)Erre azt üvöltötte hogy meg nepróbáljam mert tönkre teszi az életem.A pia beszélt belőle vagy az igazat mondta?

Figyelt kérdés
2021. aug. 19. 07:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%
10-es Most miért bántod?
2021. aug. 19. 08:31
 12/30 anonim ***** válasza:
95%
Bántom? Basszus, érthetetlen amit összehord. Kizárt hogy józan.
2021. aug. 19. 08:34
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha nem írja, hogy a férje az anyósa fia, hát hülyén halok meg...
2021. aug. 19. 08:35
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Korán van még ahhoz, hogy valaki már 9 előtt berúgjon, de persze nem lehetetlen.

Kérdező! Anyóssal nem kell foglalkozni, ne járj át hozzá, vagy együtt laktok?

Ha igen, költözzetek el, mert csak rosszabb lesz.

Az előző kérdésed valaki belinkelte, de a fogalmazással valóban gondok vannak, vagy csak szimplán még nem kezdődött meg az iskola, és ide jössz zagyvaságokat összehordani.

2021. aug. 19. 08:48
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen elég zagyva az írás de nem vagyok ittas.Csak az ideg esz és jogos amit írtatok.És már meg szakítottam anyósal a kapcsolatot de attól még a férjem szarul érzi magát!És én is.
2021. aug. 19. 08:58
 16/30 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nem kell rosszul éreznetek magatokat, azért mert megszakítottad a kapcsolatot vele.

Hátha ettől egy kicsit észhez tér -bár kétlem-..

2021. aug. 19. 09:04
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
Éljétek a saját életeteket a nyugalomban. Senkinek nem hiányzik ez amit anyósod művel.
2021. aug. 19. 09:06
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

#15 Kérdező!

Ha már megszakítottad a kapcsolatot, akkor mi a fenéért foglalkozol vele?

Különösen 13 évvel ezelőtti, teljesen jelentéktelen mondataival?

Ne haragudj, de valami terheltséged van és ezt minden rosszindulat nélkül mondom. Egy pszichiátriai kivizsgálás nem ártana,...remélem nincs gyereked!

2021. aug. 19. 09:21
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
Ha legközelebb ilyen szitu lesz akkor fogj egy vasrudat és törd el vele a másik lábát is. Onnantól tisztelni fog, nem fog beszólogatni.
2021. aug. 19. 09:22
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne etessétek a trollt, magához képest meglepően értelmesen ír.
2021. aug. 19. 09:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!