Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha tudja anyós hogy a fia...

Ha tudja anyós hogy a fia játék szenvedélybeteg.Akkor miért segít neki titokban a saját kártyájáról játszani?A hátam mögött.

Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 22:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
89%

Vannak ilyen anyák, sajnos. Mutatni akarja, hogy ő milyen jó, megengedi azt, amit te tiltasz, ezzel édesgeti magához a fiát.

Én is azt javasolnám, ne az anyósodhoz fordulj segítségért, hanem te magad próbáld meggyőzni a férjedet. Ha gyereketek van, meg kell próbálni mindent, mert te biztosan megállnál a magad lábán egyedūl is, de a gyerekek szempontjából nem mindegy, ha ők szeretik az apjukat. Persze, nem minden áron, nem kell a saját boldogságodat feláldozni egy szenvedélybeteg mellett.

2021. aug. 17. 23:11
 12/26 anonim ***** válasza:
56%
"Tudott róla!Milyen anya az ilyen?" És te milyen feleség vagy hogy az anyóssal akarod megoldatni a gondot? Amúgy miért az anyóson rinyálsz, ahelyett hogy a férjeddel lenen bajod? És mi a kérdés célja a szidjuk az anyóson kívül?
2021. aug. 17. 23:18
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi 11/12 én is így látom.És ezen vagyok.
2021. aug. 17. 23:23
 14/26 A kérdező kommentje:

12/13

Az hogy Hülye vagyok és egy senki a szemükben.

2021. aug. 17. 23:26
 15/26 A kérdező kommentje:

12/13

Ja és szart sem érek ezekszerint.

D akkor úgy is kellene viselkednem velük.Ugye bár

2021. aug. 17. 23:28
 16/26 anonim ***** válasza:
98%
Nem gondolnám, hogy hülye vagy. Elkeseredett és tanácstalan, az igen. Nem gondolnám, hogy semmit sem érsz, sokkal tõbbet érsz, mind a kõrnyezeted gondolná. Nem látják át, mert azt hiszik, bármit megtehetnek, mert te mindig ott leszel nekik.
2021. aug. 17. 23:44
 17/26 A kérdező kommentje:

16

Köszi a biztatás de sajnos nem tudom meddig bírom ezt a keresztet cipelni.De jó vége biztos nem lesz.

De az is lehet hogy már rég vége.

2021. aug. 18. 00:03
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
Semmit nem szabad feladni, mert semmi nem reménytelen, csak pilanatnyilag nem látjuk a megoldást. Kitartás!
2021. aug. 18. 00:11
 19/26 anonim ***** válasza:
92%
Anyós valószínűleg csak nem tud lemondani a pillanatnyi örömről, hogy elégedettnek látja a fiát, a hosszútávú cél kedvéért, hogy az leszokjon a játékról. Vagy látja rajta az elszántságot, és inkább az ő kártyáját adja oda, minthogy a tiéteket verje el.
2021. aug. 18. 00:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Anyos pénze is elfogy elöbb utobb.
2021. aug. 18. 04:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!