Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha tudja anyós hogy a fia...

Ha tudja anyós hogy a fia játék szenvedélybeteg.Akkor miért segít neki titokban a saját kártyájáról játszani?A hátam mögött.

Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 22:15
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Kifejtenéd ezt bővebben is?
2021. aug. 17. 22:22
 2/26 anonim ***** válasza:
13%
szét akar szedni titeket.ha majd szétmentek, már nem fogja finanszirozni a fia játékait.
2021. aug. 17. 22:22
 3/26 A kérdező kommentje:

Tehát mikor rájöttem hogy nagy a baj és egyedül nem bírok elve kértem kedes anyóst hogy segítsen beszélni a fiával.Ő erre azt mondta már akkor is ,hogy ez az én dolgom az én férjem.

Pár hónappal utána lebukott a férjem hogy anyukája kártyájáról játszott.

Mire véljem?

2021. aug. 17. 22:29
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Lépj le.

Jó neked egy olyan emberrel élni, aki eljatszik mindent?

2021. aug. 17. 22:31
 5/26 A kérdező kommentje:
Három gyerekünk van tudtam már az elején hogy szeretjátszani.De azt gondoltam fiatalon hogy megváltozik és sokáig úgy is volt főleg miután be tiltották a játékgépeket.De az online játékra nem is gondoltam.
2021. aug. 17. 22:44
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Most komolyan, felnőtt emberek vagytok. Beszéljétek már meg négyszemközt
2021. aug. 17. 22:48
 7/26 anonim ***** válasza:
99%
És az anyja tud erről, vagy meglopta a férjed?
2021. aug. 17. 22:59
 8/26 A kérdező kommentje:
Tudott róla!Milyen anya az ilyen?
2021. aug. 17. 23:02
 9/26 anonim ***** válasza:
83%
Érdemes lenne írni egy házassági szerződést, amiben rögzítitek, hogy gyerekenként x ezer forintot ad át neked a rezsit és egyéb számlákat felesben finanszírozzátok. Kb. mintha elváltatok volna. így ha visszafizettétek a csok-ot, akkor könnyebb lesz a válás és legalább nem játssza el a házat a fejetek fölül, vagy ha igen, akkor csak a saját részét. A felhalmozott adóssága sajnos közös.
2021. aug. 17. 23:04
 10/26 anonim válasza:
93%

Sajnos ez velem is megtortent..

Anyuka adta a kártyáját állandóan. Én se gondoltam ilyen internetes hulyesegekre..aztan 1x lebukott, 5 hónapos volt a lányom. Én elkoltoztem.

Azóta már visszajottem, halistennek teljesen letett erről.

Szerintem beszélj vele, és az anyóssal is, hogy ne nézzenek hülyének. Minnel hamarabb!

2021. aug. 17. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!