Ha tudja anyós hogy a fia játék szenvedélybeteg.Akkor miért segít neki titokban a saját kártyájáról játszani?A hátam mögött.
Figyelt kérdés
2021. aug. 17. 22:15
2/26 anonim válasza:
szét akar szedni titeket.ha majd szétmentek, már nem fogja finanszirozni a fia játékait.
3/26 A kérdező kommentje:
Tehát mikor rájöttem hogy nagy a baj és egyedül nem bírok elve kértem kedes anyóst hogy segítsen beszélni a fiával.Ő erre azt mondta már akkor is ,hogy ez az én dolgom az én férjem.
Pár hónappal utána lebukott a férjem hogy anyukája kártyájáról játszott.
Mire véljem?
2021. aug. 17. 22:29
4/26 anonim válasza:
Lépj le.
Jó neked egy olyan emberrel élni, aki eljatszik mindent?
5/26 A kérdező kommentje:
Három gyerekünk van tudtam már az elején hogy szeretjátszani.De azt gondoltam fiatalon hogy megváltozik és sokáig úgy is volt főleg miután be tiltották a játékgépeket.De az online játékra nem is gondoltam.
2021. aug. 17. 22:44
6/26 anonim válasza:
Most komolyan, felnőtt emberek vagytok. Beszéljétek már meg négyszemközt
7/26 anonim válasza:
És az anyja tud erről, vagy meglopta a férjed?
8/26 A kérdező kommentje:
Tudott róla!Milyen anya az ilyen?
2021. aug. 17. 23:02
9/26 anonim válasza:
Érdemes lenne írni egy házassági szerződést, amiben rögzítitek, hogy gyerekenként x ezer forintot ad át neked a rezsit és egyéb számlákat felesben finanszírozzátok. Kb. mintha elváltatok volna. így ha visszafizettétek a csok-ot, akkor könnyebb lesz a válás és legalább nem játssza el a házat a fejetek fölül, vagy ha igen, akkor csak a saját részét. A felhalmozott adóssága sajnos közös.
10/26 anonim válasza:
Sajnos ez velem is megtortent..
Anyuka adta a kártyáját állandóan. Én se gondoltam ilyen internetes hulyesegekre..aztan 1x lebukott, 5 hónapos volt a lányom. Én elkoltoztem.
Azóta már visszajottem, halistennek teljesen letett erről.
Szerintem beszélj vele, és az anyóssal is, hogy ne nézzenek hülyének. Minnel hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!