Mi volt az alapja a legdurvább veszekedésednek anyósoddal/apósoddal?
Beleszóltak, hogy hogy gondozzuk a kertet, hogy és mit vásároljunk élelmezésügyileg, no meg egyáltalán, hogy az anyós lánya hogy merészel egy 45 éves fizikai munkással összeállni (ez voltam én, az "anyós lánya", avagy a párom szintén 45.)
Asszonykám konkrétan üvöltve szólította fel a szüleit, hogy semmi joguk beleszólni az ő életébe, és ha nem tetszik nekik, hogy elvált a férjétől, akkor jobb ha kussolnak. (Nem, nem én voltam a válást kiváltó ok, hamarabb elvált, minthogy mi megismerkedtünk, csak hát akaratlanul fül, illetve később fül -és szemtanúja voltam az "anyósapós" direkcióinak.
*mert úgy megborítom mint lengyel buszt a körforgalom. "
Ez vicces. Ja nem, tudva, hogy emlékmű áll a baleset helyén az elhunytak emlékére. :(
Köldökzsinóros nálunk is..
Hiába élünk együtt, úgy gondolja, ha ő kitalál valamit, a fiának ugrania kell.
Beszólogatós típus, aztán mindenhez hozzáteszi, "csak vicceltem". Én meg erre nem vagyok vevő, szerinte ez túlérzékenység.
Az pláne nem tetszett neki, amikor már a párom is rászólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!