Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » El kellene mennem hozzájuk...

El kellene mennem hozzájuk vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék többet anyósomékhoz menni. Max ha van valami esemény (születésnap, karácsony stb..) mert akkor csak illő lenne.

Megbeszéltem ezt a párommal, azt mondta rendben nem fogja erőltetni, de láttam azért, hogy rosszul esett neki.

Az ok amiért nem szeretnék oda menni: após ki se jön a szobából, a telefonon játszik/tv-t néz. Anyóst meg mindig vinni kellene valahova vagy csak a hülyeségét fújja és össze vesznek a párommal. (volt már egy rájuk vonatkozó kérdésem, ott több infó van róluk.. https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

Menjek hozzájuk látogatóba a párom miatt vagy maradjak az eredeti döntésem mellett?

2021. aug. 6. 07:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%
Ha neked rossz, akkor ne menj. Semmi értelme az egésznek, a Párod pedig, tudasd vele H mellette állsz, de az csak az ő döntése, ha engedi magát kihasználni. Tudom elég bonyolult a történet, voltam hasonló helyzetben, de a Párod felnőtt, autonóm ember, hagyd rá, ha kell tamogasd, te pedig ha rossz ne menjel, mert csak rosszabb lesz. Anyosek pedig már nem fognak megváltozni
2021. aug. 6. 07:55
 2/22 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell menni mindig, dolgod van és kész.
2021. aug. 6. 08:01
 3/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem értem miért velünk akarod megbeszélni és miért nem a párodnak mondod. Miért fontosabb a gyk véleménye ahelyett hogy megbeszélnéd a pároddal. Neked kell tudni és érezni hogy akarsz-e menni vagy sem. Beszéld meg a pároddal hogy szereted meg minden de nem akarsz a továbbiakban a szüleihez menni. De fordítva te se várd el tőle akkor.
2021. aug. 6. 08:12
 4/22 anonim ***** válasza:
80%
Kiegészítve a 3-as véleményét, hogy meg se sértődj, ha otthon hagy egyedül, mert meglátogatja a szüleit.
2021. aug. 6. 08:19
 5/22 A kérdező kommentje:

"Megbeszéltem ezt a párommal, azt mondta rendben nem fogja erőltetni, de láttam azért, hogy rosszul esett neki." <- már megbeszéltem vele. Csak érdekelne külső, független ember véleménye. Az én szüleim b*sztatnak emiatt, hogy ne legyek már ilyen, menjek, üljek ott és hallgassak, bírjam ki.

Természetesen nem várom el tőle, hogy jöjjön az én szüleimhez ha nem akar.

2021. aug. 6. 08:20
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
3-as, mert a férfiakkal semmit sem lehet megbeszélni, inkább homokba dugják a fejüket. És ez tényleg így van, hiába jönnek mindjárt a lepontozók. Mit gondolsz, miért van itt napi szinten egy olyan kérdés, hogy mit csináljon a feleség?
2021. aug. 6. 08:20
 7/22 anonim ***** válasza:
13%

6-os, ne általánosítsunk.

Meg lehet beszélni a férfiakkal is, ahelyett, hogy a feleség idegenektől, anonim fórumon várná a problémái csodás megoldását.

2021. aug. 6. 08:24
 8/22 A kérdező kommentje:

4, nem tudom miért sértődnék meg mert otthon hagy egyedül, hogy meglátogassa a szüleit.

Én nem értem ellenben tiszteletben tartom, hogy szereti a szüleit, ragaszkodik hozzájuk, csak ők nevelték fel (többé kevésbé khm...). Ettől függetlenül én nem szeretem őket és nem szeretnék hozzájuk járni. Ennyi a történet, menjen nyugodtan...

2021. aug. 6. 08:24
 9/22 A kérdező kommentje:

7, nem megoldást várok a problémáimra. Mint már írtam, külső, független véleményre vagyok kíváncsi.

Másrészt miért jött létre ez az oldal ha nem azért, hogy az emberek feltegyék a kérdéseiket anonim módon?

Ha ennyire zavar, hogy más esetleg itt próbálja megtalálni a megoldást akkor mit keresel egyáltalán itt? :)

2021. aug. 6. 08:27
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
Az én szüleim is ezt mondták, menjünk csak, mint egy boldog család. Aztán amikor megismerkedtek, már nem erőltették. Ha párodnak ez így jó, akkor maradj otthon, házimunkázz, kapcsolódj ki. Minden család más, ne foglalkozz mással.
2021. aug. 6. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!