El kellene mennem hozzájuk vagy inkább ne?
Nem szeretnék többet anyósomékhoz menni. Max ha van valami esemény (születésnap, karácsony stb..) mert akkor csak illő lenne.
Megbeszéltem ezt a párommal, azt mondta rendben nem fogja erőltetni, de láttam azért, hogy rosszul esett neki.
Az ok amiért nem szeretnék oda menni: após ki se jön a szobából, a telefonon játszik/tv-t néz. Anyóst meg mindig vinni kellene valahova vagy csak a hülyeségét fújja és össze vesznek a párommal. (volt már egy rájuk vonatkozó kérdésem, ott több infó van róluk.. https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Menjek hozzájuk látogatóba a párom miatt vagy maradjak az eredeti döntésem mellett?
"Megbeszéltem ezt a párommal, azt mondta rendben nem fogja erőltetni, de láttam azért, hogy rosszul esett neki." <- már megbeszéltem vele. Csak érdekelne külső, független ember véleménye. Az én szüleim b*sztatnak emiatt, hogy ne legyek már ilyen, menjek, üljek ott és hallgassak, bírjam ki.
Természetesen nem várom el tőle, hogy jöjjön az én szüleimhez ha nem akar.
6-os, ne általánosítsunk.
Meg lehet beszélni a férfiakkal is, ahelyett, hogy a feleség idegenektől, anonim fórumon várná a problémái csodás megoldását.
4, nem tudom miért sértődnék meg mert otthon hagy egyedül, hogy meglátogassa a szüleit.
Én nem értem ellenben tiszteletben tartom, hogy szereti a szüleit, ragaszkodik hozzájuk, csak ők nevelték fel (többé kevésbé khm...). Ettől függetlenül én nem szeretem őket és nem szeretnék hozzájuk járni. Ennyi a történet, menjen nyugodtan...
7, nem megoldást várok a problémáimra. Mint már írtam, külső, független véleményre vagyok kíváncsi.
Másrészt miért jött létre ez az oldal ha nem azért, hogy az emberek feltegyék a kérdéseiket anonim módon?
Ha ennyire zavar, hogy más esetleg itt próbálja megtalálni a megoldást akkor mit keresel egyáltalán itt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!