Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne jól megoldani...

Hogy lehetne jól megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Mindketten 28 évesek vagyunk a párommal, közös házunk van amit a nagyszüleimtől örököltem, de úgy határoztam menjen bele a közösbe. Szóval az élet úgy hozta hogy nemrég a párom édesanyja meghalt, az após pedig 74éves (párom nevelőapukája,nincs más rokona csak a férjem) hozzánk költözött. Mindketten sokat dolgozunk, a nyáron még sehol se voltunk kettesben, mert bárhova megyünk mégha egyet fagyizni is az após jön velünk, mintha kicsit a gyermekünk lenne.

Na most a helyzet az, hogy anyumék elmennek nyaralni 4 napra és megkértek hogy addig ha szeretnénk a párom és én menjünk fel a házukba Pestre mert van egy kutyusok akiről gondoskodni kell. Amikor ezt elmondtam apósnak hogy 3 éjszaka egyedül lesz itthon, kiverte a hisztit. Semmi dolga se lenne csak a macskát etettni. Főzök neki meg bevásárolok..ez olyan nagy kérés?

Autónk nincs, 120 kilómétert már nem tudna végigutazni, meg a gond az hogy anyumék háza 1 szobás szóval hol aludna?

Most mit tegyek? Olyan jó lenne kicsit kettesbe lenni a párommal, nemcsak este de napközben is. Pesten legalább el tudnék menni valamerre, itthon semmit se lehet mert após a nyakunkon van. Nagyon szeretem, tényleg jó ember.

Csak azt nem bírom mikor kicsit összeszólalkozunk a férjemmel és már ott áll az szobaajtónknál és hallgatózik. Olyan ciki ez nekem.

Bűntudatom van hogy itt kell hagyjam 3 éjszakára de közbe olyan jó lenne menni egy kicsit, kiszakadni a hétköznapokból mégha csak 4 napra is

2021. aug. 2. 09:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
75%
Idösotthon. Nem kötelezhet rá, hogy ugráljatok neki.
2021. aug. 3. 00:11
 22/23 anonim ***** válasza:
88%
Biztos nem csinálnám ezt, idősek otthona!!
2021. aug. 3. 14:14
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
74 éves és az egészsége milyen?Végeredményben még nem kellene gondnak lenni vele, ha nem beteg.Szólj a szomszédoknak,hogy figyeljenek rá.
2021. aug. 4. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!