Hogy lehetne jól megoldani ezt a helyzetet?
Mindketten 28 évesek vagyunk a párommal, közös házunk van amit a nagyszüleimtől örököltem, de úgy határoztam menjen bele a közösbe. Szóval az élet úgy hozta hogy nemrég a párom édesanyja meghalt, az após pedig 74éves (párom nevelőapukája,nincs más rokona csak a férjem) hozzánk költözött. Mindketten sokat dolgozunk, a nyáron még sehol se voltunk kettesben, mert bárhova megyünk mégha egyet fagyizni is az após jön velünk, mintha kicsit a gyermekünk lenne.
Na most a helyzet az, hogy anyumék elmennek nyaralni 4 napra és megkértek hogy addig ha szeretnénk a párom és én menjünk fel a házukba Pestre mert van egy kutyusok akiről gondoskodni kell. Amikor ezt elmondtam apósnak hogy 3 éjszaka egyedül lesz itthon, kiverte a hisztit. Semmi dolga se lenne csak a macskát etettni. Főzök neki meg bevásárolok..ez olyan nagy kérés?
Autónk nincs, 120 kilómétert már nem tudna végigutazni, meg a gond az hogy anyumék háza 1 szobás szóval hol aludna?
Most mit tegyek? Olyan jó lenne kicsit kettesbe lenni a párommal, nemcsak este de napközben is. Pesten legalább el tudnék menni valamerre, itthon semmit se lehet mert após a nyakunkon van. Nagyon szeretem, tényleg jó ember.
Csak azt nem bírom mikor kicsit összeszólalkozunk a férjemmel és már ott áll az szobaajtónknál és hallgatózik. Olyan ciki ez nekem.
Bűntudatom van hogy itt kell hagyjam 3 éjszakára de közbe olyan jó lenne menni egy kicsit, kiszakadni a hétköznapokból mégha csak 4 napra is
Fogyatékos az öreg?
Mert akkor tényleg nem lehet magára hagyni. Ha nem fogyatékos, akkor simán elkényeztetted és ha nem akarsz megőrülni tőle, akkor vedd a kezedbe a nevelését!
Nyilván, mindentől függetlenül anyud kutyájáról gondoskodni kell és ehhez nem kell az após beleegyezése, menjetek el nyugodtan!
(73 éves ffi vagyok, aki képes az önállóságra)
Csak mindig attól félek valami baj éri még nem vagyunk itthon. Hiába van nyomógombos telefonja nem tudja felvenni, a vezetékeset pedig van hogy nem hallja olyan hangosan szól nála a tévé.
Megkérem a szomszédot hogy délután majd nézzen rá. Délelőtt mindenki dolgozik, ezért sokat unatkozik.
Miért? Ti nem jártok dolgozni, nem mentek boltba, orvoshoz?
Vagy oda mindenhova cipelitek magatokkal?
Ha valami baj érné, akkor ezalatt az idő alatt is érheti, ha ez van megírva neki.
A szomszédasszonyom 200 fős lakodalom közepén lett rosszul és halt meg, a másik a népes családja körében élve kiment a kertbe munkálkodni és 3 óra múlva vették észre, hogy nem jött vissza.
És mi az, hogy unatkozik?
Te bedarálod az életed, hogy ő ne unatkozzon?
Akárhogy is szereted, egy ronda önző disznó!
Nem gyászolta el a feleségét és azért tapad rátok (fél az önállóbb/idegen élettől). Ezen terapeuta segíthet. Vagy más a baj.
Nem demens stb. Ráadásul 28 évesek vagytok, jogotok van a saját életre. Menjetek bulizni!
A férjed mit szól ehhez az egészhez...????
Egy másik fórumon ismerek egy nőt (70-év körüli...), anno az anyja halálakor megígértette vele, hogy a mostohaapját nem hagyja magára... Ennek kb. huszonéve..... az öreg 90+-os és szívja a nő vérét egyfolytában...
Ne akarj erre a sorsra jutni fiatalon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!