Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy lehetne jól megoldani...

Hogy lehetne jól megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Mindketten 28 évesek vagyunk a párommal, közös házunk van amit a nagyszüleimtől örököltem, de úgy határoztam menjen bele a közösbe. Szóval az élet úgy hozta hogy nemrég a párom édesanyja meghalt, az após pedig 74éves (párom nevelőapukája,nincs más rokona csak a férjem) hozzánk költözött. Mindketten sokat dolgozunk, a nyáron még sehol se voltunk kettesben, mert bárhova megyünk mégha egyet fagyizni is az após jön velünk, mintha kicsit a gyermekünk lenne.

Na most a helyzet az, hogy anyumék elmennek nyaralni 4 napra és megkértek hogy addig ha szeretnénk a párom és én menjünk fel a házukba Pestre mert van egy kutyusok akiről gondoskodni kell. Amikor ezt elmondtam apósnak hogy 3 éjszaka egyedül lesz itthon, kiverte a hisztit. Semmi dolga se lenne csak a macskát etettni. Főzök neki meg bevásárolok..ez olyan nagy kérés?

Autónk nincs, 120 kilómétert már nem tudna végigutazni, meg a gond az hogy anyumék háza 1 szobás szóval hol aludna?

Most mit tegyek? Olyan jó lenne kicsit kettesbe lenni a párommal, nemcsak este de napközben is. Pesten legalább el tudnék menni valamerre, itthon semmit se lehet mert após a nyakunkon van. Nagyon szeretem, tényleg jó ember.

Csak azt nem bírom mikor kicsit összeszólalkozunk a férjemmel és már ott áll az szobaajtónknál és hallgatózik. Olyan ciki ez nekem.

Bűntudatom van hogy itt kell hagyjam 3 éjszakára de közbe olyan jó lenne menni egy kicsit, kiszakadni a hétköznapokból mégha csak 4 napra is

2021. aug. 2. 09:56
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Menjetek, és apost hagyjátok otthon. Ne legyen lelkiismeretfurdalasod. Én egyedül is mennék, ha a férjem nem akarna otthonhagyni...
2021. aug. 2. 10:02
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el nyugodtan otthonról, nem vagytok kötelesek rá vigyázni, 3 napról van szó, fel fogja tudni találni magát. Az, hogy magatokhoz vettétek, nem jelenti azt, hogy nem lehet saját életetek, sőt.
2021. aug. 2. 10:05
 3/23 anonim ***** válasza:
96%

Fogyatékos az öreg?

Mert akkor tényleg nem lehet magára hagyni. Ha nem fogyatékos, akkor simán elkényeztetted és ha nem akarsz megőrülni tőle, akkor vedd a kezedbe a nevelését!

Nyilván, mindentől függetlenül anyud kutyájáról gondoskodni kell és ehhez nem kell az após beleegyezése, menjetek el nyugodtan!

(73 éves ffi vagyok, aki képes az önállóságra)

2021. aug. 2. 10:09
 4/23 A kérdező kommentje:

Csak mindig attól félek valami baj éri még nem vagyunk itthon. Hiába van nyomógombos telefonja nem tudja felvenni, a vezetékeset pedig van hogy nem hallja olyan hangosan szól nála a tévé.

Megkérem a szomszédot hogy délután majd nézzen rá. Délelőtt mindenki dolgozik, ezért sokat unatkozik.

2021. aug. 2. 10:19
 5/23 anonim ***** válasza:
98%

Miért? Ti nem jártok dolgozni, nem mentek boltba, orvoshoz?

Vagy oda mindenhova cipelitek magatokkal?

Ha valami baj érné, akkor ezalatt az idő alatt is érheti, ha ez van megírva neki.

A szomszédasszonyom 200 fős lakodalom közepén lett rosszul és halt meg, a másik a népes családja körében élve kiment a kertbe munkálkodni és 3 óra múlva vették észre, hogy nem jött vissza.

És mi az, hogy unatkozik?

Te bedarálod az életed, hogy ő ne unatkozzon?

Akárhogy is szereted, egy ronda önző disznó!

2021. aug. 2. 10:31
 6/23 anonymousreview60 ***** válasza:
95%

Nem gyászolta el a feleségét és azért tapad rátok (fél az önállóbb/idegen élettől). Ezen terapeuta segíthet. Vagy más a baj.

Nem demens stb. Ráadásul 28 évesek vagytok, jogotok van a saját életre. Menjetek bulizni!

2021. aug. 2. 10:40
 7/23 anonim ***** válasza:
40%
A cicát nem fogja etetni, bosszúból vizet se fog neki adni, arra számítsatok.
2021. aug. 2. 11:00
 8/23 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos ilyen típusú embernél várható, hogy előadja, hogy rosszul lett, azonnal gyertek haza.
2021. aug. 2. 11:01
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
A demencia egyik jele, ha az öreg ember képtelen egyedül lenni.
2021. aug. 2. 11:02
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

A férjed mit szól ehhez az egészhez...????

Egy másik fórumon ismerek egy nőt (70-év körüli...), anno az anyja halálakor megígértette vele, hogy a mostohaapját nem hagyja magára... Ennek kb. huszonéve..... az öreg 90+-os és szívja a nő vérét egyfolytában...

Ne akarj erre a sorsra jutni fiatalon!!!

2021. aug. 2. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!