Kinél lakik? Nálad? Akkor simán elküldöd. Kati, ne haragudj, jövő hónap végéig el kell költöznöd. Mindenképp sértődés lesz belőle.
Ha nem nálad lakik, hanem anyádnal, akkor az k dolga ezt megoldani, neked nem kellene beleszolni
2018. dec. 28. 18:45
3/12 anonim válasza:
Anyukádnak kellene a sarkára állni. Minimális sértődés mindenképp lesz belőle.
2018. dec. 28. 18:49
4/12 anonim válasza:
Lehet trógernek nevezni de hozzám sose költözött be rokon,látogatoba jöttek maximum,akkor is ha nem birtam szoltam h ideje hazamenni. Nem vagyunk szeretszolgálat hajléktalanszálló és társai,saját életünk van. Sajnos akadnak ilyen rokonaim akik másokra rátelepedtek de a munka fogalmát nem ismerték,ismerik,nálam már nem is probálkoznak se pénz kunyerálással se ingyen lakhatással..
58N
2018. dec. 28. 19:01
5/12 anonim válasza:
Ezért nem engedném senkinek, hogy hozzám költözzön. Így is úgy is sértődés lesz a vége, de nekem többet érne a nyugalom, mint a nem kívánt lakótárs.
2018. dec. 28. 19:20
6/12 anonim válasza:
Ha a szüleiddel laksz akkor próbálj rájuk hatni, szerintem te ne veszekedj vele mert csak te fogsz hisztisként kijönni belőle.
2018. dec. 28. 22:11
7/12 anonim válasza:
Sértődés nélkül nem lehet megoldani,hacsak nem vesztek neki egy lakást.
2018. dec. 28. 22:22
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából ezt az anyámnak kérdeztem meg, mert ő szinte naponta bőg az idegtől és úgy döntött, hogy elege van. Én nem tervezem veszekedni anyám testvérével.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2018. dec. 28. 22:37
9/12 anonim válasza:
Be van jelentve hozzátok? Ha nem , simán ki lehet rakni. Ha megsértődik, hát megsértődik, ki nem szarja le? nyilván ő sem törődik veletek, akkor nektek miért kelne az ő érzései miatt aggódni?
2018. dec. 28. 22:48
10/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a lakast anyukad es testvere kozosen orokoltek, vagy valami hasonlo.Nem irtad meg kie a lakas, milyen cimen lakik ott a testver, miert erezheti otthon magat mar masfel eve. Szerintem te valamirol nem tudsz, igy mas se mondhat velemenyt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!