Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mondjam el nekik a valódi...

Mondjam el nekik a valódi véleményem?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre, hogy anyósomék teljesen kihasználják a páromat.

Nekik nincs jogosítványuk, állandóan ugráltatják a párom minden hülyeséggel (menjen értük 30 km-t hogy elmenjenek a boltba holott a sógornőmék egy városba élnek velük..). Természetesen ha nem viszi el anyóst akkor megy a lelkiismeret furdalás csinálása, hogy ennyit nem tesz meg érte stb..

Ha neki/nekünk kellene segítség akkor azt az én szüleimtől kapjuk meg mert ők ennyit sem segítenek.

Most vettünk egy közös házat, még kicsit helyre kell rázódnunk anyagilag meg mindenhogy. Egy szóval sem mondták, hogy jönnek pl takarítani vagy bármi más de mindenféle megbeszélés nélkül vasárnapra oda rendelték hozzánk az egész családot, hogy megnézzék a házat. (nem számít nekik, hogy ráérünk-e vagy sem...)

De a legjobban most azzal akasztott ki apósom, hogy elakart hozni tőle a párom egy fogót és nem akarta neki odaadni mert "600-700 ft vegyél magadnak".. tényleg ennyi segítségre nem képesek?? És még engem is belevon ezekbe, hogy "de nincs igazam?"

Nem szeretném megbántani őket mert csak a párom szülei de úgy érzem nem sokáig bírom magamban tartani a véleményem róluk..

2021. júl. 27. 07:59
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg arról szól a dolog, hogy szétszedjék a kapcsolatotokat. Ezért szokták a fiús anyák ide-oda rángatni a gyereket.
2021. júl. 27. 08:39
 12/53 A kérdező kommentje:

Nem nagyon szoktam hozzájuk menni, ha mégis akkor is megkérem a párom, hogy max fél óra legyen mert csak a hülyeséget fújja az anyja. Ha nem megyek akkor meg írkál az anyja, hogy miért nem megyünk meg látom, hogy a páromnak is rosszul esik, csak a szüleiről van szó..

Én nem szoktam nekik semmit mondani, kb csendben ülök végig. Szerintem kicsit tiszteletlenség lenne a részemről, ha kioktatnám őket..

2021. júl. 27. 08:40
 13/53 A kérdező kommentje:

A legutóbb is be kellett volna vinni papucsot venni egy másik városba.

A párom 16:00-ig dolgozik, 15:50-kor kérte meg kb, hogy vigye el. Természetesen nemleges választ kapott mert egyrészt dolgunk volt másrészt ne utolsó pillanatba szóljon már.

Mit ne mondjak, a párom volt a legszarabb ember a világon.. :)

2021. júl. 27. 08:42
 14/53 anonim ***** válasza:
33%
KOMMUNIKÁCIÓ-- csodákra képes, hidd el!
2021. júl. 27. 08:53
 15/53 anonim ***** válasza:
85%

KOMMUNIKÁCIÓ-- csodákra képes, hidd el!

1. Mert vagy gyorsan vége lesz a kapcsolatnak anyósékkal,

2. vagy normálisabbak lesznek

2021. júl. 27. 08:55
 16/53 anonim ***** válasza:
60%
Jobb, ha most nem mondasz semmit, mert haragszol, és nem tudnál nyugodtan beszélni és építően fogalmazni.
2021. júl. 27. 09:32
 17/53 anonim ***** válasza:
86%

Mit húzza fel magát a párod ilyeneken?

Mondja meg a szüleinek, hogy nem bénák vagy rokkantak, úgyhogy oldják meg maguk.

Én ilyen abszurd esetekben sose mennék segíteni. Pár hónap után leszoknának arról, hogy hívogassanak.

2021. júl. 27. 10:09
 18/53 anonim ***** válasza:
83%
Eddig mindig vitte őket ingyen bárhova bármikor, most meg nem értik, hogy mi van. Mi az új elem az egyenletben? Hát te. Nemsokára kezdődik a fúrás, hogy biztos te hangolod ellenük a pici fiukat. Nem kell neked ahhoz egy szót se szólni.
2021. júl. 27. 10:16
 19/53 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem elég nagy parasztság a szüleitől pénzt kérni benzinre, azért az már nagyon alja dolog.
2021. júl. 27. 10:44
 20/53 A kérdező kommentje:

18. igen, én is ettől tartok, hogy ez lenne a vége.

19. végülis.. tök korrekt, hogy ők nem segítenek nekünk semmit, jelenleg anyagilag is hadi lábon állunk mert a házba rakjuk minden pénzünket (amit eddig ugye 2 helyre raktunk mert újítottuk a lakást plusz fizettük az albi, rezsi, kaját) és még hetente verjünk el rájuk egy egész tankot kb...:)

2021. júl. 27. 11:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!