Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan beszéljem le a férjemet...

Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy anyósomat véglegesen hozzánk költöztesse?

Figyelt kérdés

Most a férjem egyik testvérével és annak a családjával él. Őket már kikészítette, a válás határán vannak. A férjem pedig felajánlotta nekik, hogy az anyjuk most hozzánk költözhetne, de erről meg sem kérdezett engem. Nagyon dühös vagyok, mert ez szerintem kettőnk közös döntésének kellett volna lennie, nem a hátam mögött kellett volna döntenie és felajánlania.

Mikor ezt elmondtam neki, azt mondta, hogy a ház közös és nincs beleszólásom, hogy az anyja hozzánk költözik-e vagy sem. Eléggé összevesztünk.

Tény, hogy anyósom már segítséget igényel a mindennapokban, de leginkább csak azért, mert kiszolgáltatja magát és ellustult.

2021. júl. 19. 18:35
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
73%

20-as válaszolónak...19-es vagyok.

Ezért ez nálunk kicsit bonyolultabb. Én egy másik országban élek, mint a gyerekem. Ha kiköltözök hozzájuk, már nem jövök többet ide vissza, nem tudok menedzselni egy kiadott házat.

Ezért is nehéz, mert így tényleg felégetek minden hidat magam mögött. Jó gyerekem van, én is rendes embernek tartom magam, de baromira nem vagyok meggyőződve arról, hogy működne az együtt élés.

Nem tartom egészségesnek generációk együtt élését. Volt rá példa a családunkban, sehol sem működött.

Még csak azt sem mondhatom, hogy mások vagyunk, dehogy vagyunk mások. Ő is meg van győződve mindig, hogy neki van igaza, aztán én is.:) Ha jól meggondolom, anyám is ilyen volt, hát vele sem szerettem volna együtt lakni.

Azt is tudom, hogy csak ez lesz a vége. Csak eljön az az idő is, amikor már nem tudok füvet nyírni, csapot szerelni, létrára mászni, hogy megpucoljam a 2 és fél méter magas ablakaimat. De nem akarok erre gondolni egyelőre.

2021. júl. 20. 14:57
 42/43 anonim ***** válasza:
81%
Megmondanám hogy akkor fizesse ki a részem, vagy megyünk a bíróságra.
2021. júl. 21. 12:20
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
És nem dolgozik, el is kéne tartani?
2021. júl. 21. 20:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!