Hogyan beszéljem le a férjemet arról, hogy anyósomat véglegesen hozzánk költöztesse?
Most a férjem egyik testvérével és annak a családjával él. Őket már kikészítette, a válás határán vannak. A férjem pedig felajánlotta nekik, hogy az anyjuk most hozzánk költözhetne, de erről meg sem kérdezett engem. Nagyon dühös vagyok, mert ez szerintem kettőnk közös döntésének kellett volna lennie, nem a hátam mögött kellett volna döntenie és felajánlania.
Mikor ezt elmondtam neki, azt mondta, hogy a ház közös és nincs beleszólásom, hogy az anyja hozzánk költözik-e vagy sem. Eléggé összevesztünk.
Tény, hogy anyósom már segítséget igényel a mindennapokban, de leginkább csak azért, mert kiszolgáltatja magát és ellustult.
#20 Értem, hogy ijesztő ilyen kommenteket olvasni, de az a helyzet, hogy a kérdező Anyósára már majdhogynem ráment egy házasság.. nyilván okkal.
Ha te normális vagy, és feltehetőleg az, ha nyüstöl téged a gyereked, akkor ezzel nincs semmi gond.
A nővéremék úgy építik most a házukat, hogy ha szükséges akkor le lehessen választani egy részt a szüleimnek idősebb korukban. Nagyon örülök neki, mert így már most tudjuk, hogy jó helyen lesznek ha úgy hozza az élet. Mi is 15 percre leszünk amúgy, szóval a segítség mindig ott lesz.
Anyósomék eredetileg az anyja házában laktak, a páromék is ott nőttek fel. Néhány éve viszont a párom nővére eltartásit kötött a nagymamával és anyósomnak el kellett költöznie. Azóta barátnőknél, családtagoknál lakik.
Apósommal már 20 éve elváltak.
"Őket már kikészítette, a válás határán vannak"
Na akiket szét tud valaki választani, azok nem is valók egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!