Mit lehet tenni azért, hogy ne húzzam fel magam ezen?
A fiam két éve jár a barátnőjével, már össze is költöztek. A konfliktus a lány szüleivel van, állandóan beszólogatnak neki az öltözködése miatt és a kinézete miatt. A lány persze megvédi, csititgatja őket, hogy hagyják abba, de nem használ. Ráadásul az anyja múltkor megkérdezte tőlem, hogy miért neveltem ilyenre a fiamat. Akkor ha a férjem nem szól rá, akkor én biztos nekimentem volna. Fiamat már annyira nem zavarja, megvan a módszere, hogy ne sértődjön meg. Nekem viszont ebből már elegem van!
45N
"A konfliktus a lány szüleivel van, állandóan beszólogatnak neki az öltözködése miatt és a kinézete miatt"
En azt hittem ebbol, hogy a sajat lanyuknak.
Amit 9-es írt, az túlzás, de ha ilyen ostoba az a nő, akkor valóban: következő találkozás majd eljegyzésen, utána következő esküvőn, aztán meg majd, ha a születendő kisbabának a születésnapját együtt ünneplitek meg.
Annyi alkalmat kibírsz a gyereked érdekében, többször meg nem találkozol vele. Nem is értem, hogyhogy nem ez volt az első gondolatod, mikor ilyet mondott neked.
Hagyjuk már, én tök szolidan néztem ki, az exem anyja mégis utált. Egyszerűen azért, mert léteztem és "elveszem a kisfiát". Ennyi.
TE semmit ne csinálj, hisz láthatólag a fiadat sem érdekli az anyós károgása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!