Mit lehet tenni azért, hogy ne húzzam fel magam ezen?
A fiam két éve jár a barátnőjével, már össze is költöztek. A konfliktus a lány szüleivel van, állandóan beszólogatnak neki az öltözködése miatt és a kinézete miatt. A lány persze megvédi, csititgatja őket, hogy hagyják abba, de nem használ. Ráadásul az anyja múltkor megkérdezte tőlem, hogy miért neveltem ilyenre a fiamat. Akkor ha a férjem nem szól rá, akkor én biztos nekimentem volna. Fiamat már annyira nem zavarja, megvan a módszere, hogy ne sértődjön meg. Nekem viszont ebből már elegem van!
45N
Akkor legyél olyan, mint a fiad, akinek láthatóan több sütnivalója van:)
Nyilván anyukaként nem tetszik a szitu, de legyél türelmes a gyermeked boldogsága érdekében:)
Meét pontosan mi a probléma a fiad öltözködésével és kinézetével?
Amúgy meg nem kell meghallgatni.
Nem mondnaám, hogy felnőttebb a fiú. Nekem se tetszene, ha a lányom egy kifestett búzával járna. Szerencsére nincs lányom, így nincs akit terrorizáljak, és nekem sem kell szívrohamot kapnom. :)
Amit viszont nem értek a történetben: Mi közötök van egymáshoz a másik szülőpárral? Én jó pár éve házas vagyok, de a férjem szülei és az enyémek nem is ismerik egymást, és nem is fogják. Én se vagyok rájuk kíváncsi, nem hogy még a szüleimre rátukmáljam őket :D Még hány kiscsajt fog végigdugni a fiad, mire megállapodik, nem értem, minek kell mindegyikkel úgy bánni, mintha már a menyed volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!